اگر هنوز روانشناس خود را انتخاب نکرده اید به صفحه مشاوره روانشناسی آنلاین مراجعه کنید

قبل از رزرو وقت مشاوره (نوبت دهی روانشناس )چه چیزهایی را باید بدانیم؟

  1. همه چیز درباره رزرو نوبت مشاوره

    پیدا کردن یک مشاور خوب و آشنایی با نحوه نوبت دهی روانشناس ها شاید برای برخی از افراد کار سختی باشد.همانطور که قبل از انجام هرکاری تحقیق می کنیم برای پیدا کردن یک روانشناس و نحوه رزرو وقت مشاوره هم باید اطلاعات داشته باشیم.

    در این مقاله شما را با نحوه رزرو وقت ملاقات حضوری و تلفنی آشنا کرده و نکاتی را در خصوص جلسه اول مشاوره و انچه باید قبل از رزرو نوبت مشاوره بدانید بیان می کنیم.

    نحوه نوبت دهی روانشناس ها

    برای اقدام به نوبت دهی روانشناس ها در کلینیک روانشناسی روان آگاه ابتدا باید بدانید که چه نوع مشاوره ای برای شما مناسبتر است.اگر به هر دلیلی نمی توانید برای مشاوره حضوری مراجعه کنید وارد صفحه مشاوره آنلاین شوید و بر اساس مشکلی که دارید روانشناس خود را انتخاب کنید.در صفحه مخصوص آن روانشناس می توانید بر اساس نیازتان هم دکمه رزرو وقت ملاقات حضوری را بزنید و هم دکمه رزرو مشاوره تلفنی/تصویری.پس از تکمیل فرم های مربوط به هر قسمت همکاران ما در کلینیک روان آگاه با شما تماس می گیرند و اولین نوبت خالی روانشناس مربوطه را برای شما رزرو می کنند.

     

    نکاتی که قبل از رزرو وقت مشاوره باید بدانید

    خیلی مواقع مادر پدر، دوست و آشنا به شما پیشنهاد می دهند که به فلان دکتر روانشناس مراجعه کن یا حتی پزشک تان شما را به یک متخصص روانشناس ارجاع می دهد اما اینکه یک روانشناس برای دیگران مفید باشد لزوما به این معنا نیست که آن روانشناس برای حل مشکل شما نیز متخصص است و تجربه کافی را دارد.

    قبل از تعیین وقت مشاوره مطمئن شوید که آن درمانگر برای حل مشکل شما کاملا مناسب است.در مورد سابقه، تخصص، مجوز ، هزینه های مشاوره ی آن روانشناس تحقیق کنید و بعد نسبت به رزرو وقت مشاوره اقدام کنید.

    اگر می خواهید قدم در فرایند مشاوره بگذارید باید خودتان را برای هرچیزی آماده کنید.ممکن است یک روز برای رفتن پیش مشاور هیجان داشته باشید اما یک روز هم بشدت از آن متنفر باشید.تغییر کردن برای هر فردی ممکن است سخت باشد و نیاز به زمان دارد.شاید در ابتدای درمان مشکل شما کمی ملموس تر بشود اما با کمک مشاور به مرور شاهد نتایج بهبودی تان خواهید بود.

    حتما لازم نیست برای هر جلسه یک مساله پیدا کنید تا از درمانگر بپرسید.گاهی بعضی جلساتی که در آن حرفی برای گفتن ندارید می تواند بشدت برای شما مفید باشد و باعث شود مساله ای مطرح شود که به پیشرفت شما کمک بزرگی کند.

    به یاد داشته باشید که شما دارید وقت، پول و احساسات خود را خرج می کنید پس بدون تعارف، رودربایستی و خجالت آنچه از مشاورتان می خواهید را تقاضا کنید تا بدست بیاورید.اگر متوجه چیزی نمی شوید بارها و بارها سوال کنید و اصلا خودتان را محدود نکنید.

     

    در اولین نوبت مشاوره چه سوالاتی بپرسیم؟

    در اولین نوبت مشاوره خود با درمانگر صحبت کنید.در مورد مشکلتان حرف بزنید و از ایشان بخواهید که راهکاری که برای حل مشکلتان دارند را شفاف بازگو کنند.طول دوره درمان را سوال کنید تا بتوانید هم از لحاظ زمانی برای وقت مشاوره خود برنامه ریزی کنید و هم از نظر مالی، هزینه جلسات مشاوره را مدیریت کنید.

    هر تغییری که در شما ایجاد می شود را یادداشت کرده و در مورد آنها با روانشناس خود مشورت کنید.خیلی خوب است که در جلسات درمانی آینده تان درمانگر را از هرگونه پیشرفتی که داشته اید مطلع کنید. این موضوع هم باعث خوشنودی خودتان و هم مشاور می شود.

    اگر بعد از اولین نوبت روانشناسی متوجه شدید که نمی توانید با این درمانگر ارتباط برقرار کنید بهتر است یک مشاور دیگر را برای خودتان پیدا کنید.