6 مرداد, 1400

مشاوره درسی یا مشاوره برای درس خواندن ؟

شاید برای شما هم پیش اومده باشه که برای یه امتحانی سخت درس خوندین اما اون نتیجه و نمره ای که دلتون میخواسته رو نگرفتین! مشاوره درسی میتونه کمکمون کنه که راه و چاه مطالعه کردن و یاد بگیریم.

جهت رزرو مشاور درسی به صفحه حمید آزادی مراجعه نمایید

من نمیدونم این فلسفه ای که میگن هرچی بیشتر درس بخونی و سخت تر تلاش کنی موفق تر میشی از کجا اومده؟! هرچیزی راه داره. نیاز نیست همه چیزو سختش کنیم.توی این مشاوره بهمون آموزش میدن که چطوری درس بخونیم که بهترین نتیجه رو بدست بیاریم.

مشاوره درسی چیست

مشاوره درسی چیست؟

مشاوره درسی زیر مجموعه ای از مشاوره تحصیلی است که به بررسی نحوه مطالعه دانش آموزان، آموزش استراتژی های مطالعه و بهبود مهارت های یادگیری افراد می پردازد.
در این مشاوره افراد یاد میگیرند که چه کتاب یا مطلبی را چگونه و در کجا مطالعه نمایند.چطور زمانشان را مدیریت کرده و یادداشت برداری کنند و …

در نهایت هدف از مشاوره ، رساندن دانش آموزان و دانشجویان به موفقیت های تحصیلی و شغلی است.

گاهی اوقات دلایل عدم موفقیت فرزندان در تحصیل مشکلات روحی و روانی است جهت انتخاب روانشناس به صفحه روانشناس انلاین مراجعه نمایید

مشاوره درسی رایگان

اگر بدنبال مشاوره درسی رایگان هستید مطالب خوبی در سطح اینترنت منتشر شده است که می تواند به شما کمک کند. ما در این مقاله یکسری نکات بسیار مفید برای نحوه مطالعه کردن به شما آموزش میدهیم که خودش بنوعی مشاوره محسوب می شود.

مشاوره درسی رایگان

زمان و مکان مناسب را پیدا کنید

درست است که در جلسات مشاوره برای درس خواندن تکنیک های مختلف مطالعه آموزش داده میشود اما در کنار آن هرکسی روش ایده آل خود را برای درس خواندن دارد زیرا افراد خودشان را بهتر از دیگران می شناسند.

تنظیم زمان مطالعه:

بعضیها می دانند که صبح ها بهتر درس میخوانند و یکسری از افراد میگویند عصرها یا شب ها بهترین تایم مطالعه آنهاست.پس بهترین زمان درس خواندن برای هرفردی متفاوت است .اما بیاد داشته باشید که خیلی دیرتر از ساعت خوابتان مطالعه نکنید چراکه فشار آوردن به خودتان در اواخر شب باعث خستگی و افت کیفیت مطالعه می شود.

تنظیم فضای مطالعه:

مکان مناسب برای مطالعه ممکن است از دید یک نفر محلی آرام و ساکت مثل کتابخانه باشد اما شخصی دیگر ترجیح دهد در جایی درس بخواند که در آنجا یک موسیقی ملایم پخش می شود.

نظم داشته باشید و هرروز مطالعه کنید

برای رسیدن به نتایج خوب باید برای مطالعه خود برنامه ریزی داشته باشید.سعی کنید هرروز کمی مطالعه کنید.اینکار باعث میشود که مطالب مرتب در ذهن شما مرور شود تا زمانی که در حافظه تان تثبیت شود.مطالعه هرروزه باعث میشود استرس تان در آخرین فرصت های مطالعه کاهش یابد.

اگر نمیتوانید وقت خالی کنید بهتر است کارهایتان را اولویت بندی کنید.اگر قبول شدن در آزمون شغلی یا امتحان درسی برای شما مهمتر است مسلما کار عاقلانه ایست که برای مدت کوتاهی مهمانی های اخر هفته یا وقت گذراندن در اینترنت را کنار بگذارید.

بین درس خواندن وقفه های استراحت بگذارید

تحقیقات نشان داده است که ۲۰ دقیقه مطالعه و سپس ۵ دقیقه استراحت، بازی و … میتواند باعث افزایش بازدهی دانش آموزان کم سن و سال شود.

البته برای بزرگسالان این بازه زمانی بیشتر است.بنابراین بعد از یک یا دو ساعت مطالعه حتما یک چرخی بزنید.قهوه ای برای خودتان آماده کنید و بلاخره یک جوری در حدود ۱۰ دقیقه به خودتان جایزه بدهید.

مشاوره آنلاین درسی

زمان خود را برنامه ریزی کنید

بعنوان یک مشاوره درسی رایگان به شما توصیه می کینم که برای بهره بردن بیشتر از زمان مطالعه کارهای زیر را انجام دهید:

تنظیم هشدار:

برای برنامه های تحصیلی و مطالعه خود یادآوری تنظیم کنید.این باعث می شود شما بصورت منظم در مسیر مطالعه و رسیدن به اهدافتان باشید.

برنامه تان را روی دیوار بزنید:

برنامه درسی خود را روی دیوار بچسبانید تا بتوانید آنرا مشاهده کنید.تاریخ های مهم مثل امتحانات و غیره را روی همین برنامه یا تقویم علامت بزنید.

لیست کارهایتان را بنویسید:

در ابتدای هفته لیستی از کارهایی که تا آخر هفته باید انجام دهید را یادداشت کنید.میزان مطالعه خود را در هرروز مشخص کنید.اگر هر کاری را در زمان خودش انجام دهید مسلما به بهترین نحو و بدون استرس می توانید به درس خواندن برسید و این موجب رضایت شما در انتهای روز خواهد شد.

سبک یادگیری خود را پیدا کنید

همه ی ما سبک های متفاوتی برای یادگیری داریم که آنرا به روش های دیگر ترجیح می دهیم.اما سعی کنید همیشه از یک روش استفاده نکنید و برای گسترش تجربه و مهارت های خود سبک های دیگر مطالعه را هم امتحان کنید چراکه شاید انها برای شما راحت تر و موثر تر باشد.

بعضی ها با گوش دادن بهتر یاد می گیرند.این دسته افراد باید یادداشت هایشان را با صدای بلند بخوانند و انرا به بقیه توضیح دهند.می توانید صدایتان را ضبط کنید و مرتب آنرا گوش دهید تا مطالب را زودتر و بهتر فرا بگیرید.

عده ای با دیدن بیشتر یاد می گیرند.این افراد باید جزوه ها و مطالب مهم را با رنگ های مختلف بنویسند.نوت برداری کنند.از تصاویر، نمودار و … برای درک بهتر مطلب استفاده کنند تا بتوانند آنها را بیاد بیاورند.

یک دسته افراد برای بیاد آوردن و یادگیری مطالب برای خودشان نشانه های معنادار می گذارند.

مشاور درسی آنلاین

چه موقع از مشاور درسی آنلاین کمک بگیرم؟

خیلی از دانش آموزان دوست دارند بدانند که تفاوت مشاور درسی آنلاین با حضوری چیست و آیا مشاوره آنلاین درسی برایشان مفید است یا نه؟

در واقع هیچ تفاوتی بین نحوه مشاوره نیست.مشاور درسی آنلاین همان کاری را برای شما انجام میدهد که در جلسات حضوری انجام می شود.یعنی میزان فعالیت های شما، نحوه مطالعه، امتحانات یا آزمون های مهم و …طی فرآیند مشاوره آنلاین درسی مورد بررسی قرار می گیرد و بر اساس آنها بهترین برنامه ریزی به شما ارائه می شود.تنها تفاوتی که می توانیم بیان کنیم این است که اگر دانش آموز در روند درس خواندن دچار مشکلات انگیزشی شود یا روحیه خود را برای مطالعه از دست بدهد مسلما مراجعه حضوری و ملاقات رودررو با مشاور می تواند موثرتر باشد.

از سوی دیگر با وجود مشاوره آنلاین درسی دانش آموزان می توانند در وقت خود صرفه جویی کنند و بیشترین تایم خود را به مطالعه اختصاص دهند.بنابراین فرد باید خودش انتخاب کند که مشاوره انلاین برایش بهتر است یا حضوری.
<مشاوره برای درس خواندن

مشاوره برای درس خواندن

در جلسات مشاوره برای درس خواندن، اگر دانش آموز باشید که با مهارت ها و تکنیک های موثر مطالعه آشنا می شوید و چنانچه تازه وارد دانشگاه شده اید متوجه می شوید که عادت های مطالعه در دوران دانش آموزی با دانشگاه متفاوت است و نمی توان از همان شیوه ها برای درس خواندن استفاده کرد.در دانشگاه ها بیشترین وظیفه بر عهده دانشجو است و استاد خیلی درگیر نحوه مطالعه اشخاص نیست.امتحانات دشوارتر است.رقابت نزدیکتر است.بنابراین باید عادت های قبلی خود را تا حدی کنار بگذارید و مهارت های مطالعه موثرتر را با مشاوره بیاموزید.

وظایف مشاور درسی

وظایف مشاور درسی

وظایف مشاور درسی فقط این نیست که یک برنامه در اختیار دانش آموز قرار بدهد و فقط زمانیکه طبق برنامه پیش نرفته اید و افت تحصیلی داشتید شما را بازخواست کند.

مشاور درسی در درجه اول باید به نحوی با دانش آموزان تعامل کند که آنها احساس راحتی کنند.مشاوره باید در یک محیط غیر رسمی و خارج از کلاس باشد تا تاثیر آن بر فرد دوچندان شود.

یک مشاور درسی نقش راهنما را دارد و به دانش آموزان کمک می کند تا از مسیرهای درست به مقاصد تحصیلی شان برسند.به آنها گوش می دهد و هر زمان که دانش اموز نیاز به پشتیبانی و انگیزه داشته باشد آنها را همراهی می کند.

یک مشاور درسی خوب به دانش آموزان راهکارهای موفقیت را یاد می دهد و در تهیه برنامه درسی، شناسایی هدف های دانشگاهی، حل مساله و تصمیم گیری درست آنها را یاری می دهد.

متاسفانه تحقیقات نشان داده که ۷۵ درصد از دانش آموزان بدون تصمیم گیری قاطعانه در مورد رشته تحصیلی و شغلی که می خواهند در آینده داشته باشند، وارد دانشگاه می شوند.همین امر باعث سردرگمی، سرخوردگی، تغییر رشته، ترک تحصیل و خیلی از مسائل دیگر می شود.

بنابراین اگر دانش اموزان در طی مراحل تحصیلی شان از یک مشاور درسی و تحصیلی کمک بگیرند شفاف تر مسیر درسی و شغلی شان را انتخاب می کنند.و احتمال موفقیت آنها در رشته ای که دوست دارند بالاتر خواهد رفت.
مشاور برای درس خواندن

مشاور برای درس خواندن

دغدغه خیلی از دانش آموزان این است که چطور بهترین مشاور برای درس خواندن پیدا کنند.

امروزه اکثر مدارس یک یا چند مشاور برای درس خواندن دارند که دانش آموزان می توانند برای برنامه ریزی و درس خواندن بهتر از آنها کمک بگیرند.

اما اگر مشکل شما حل نشد می توانید با روش های زیر یک مشاور خوب برای خود پیدا کنید:

  • از کسانی که به آنها اعتماد دارید پرس و جو کنید: اگر در بین دوست و آشنا کسی هست که برای انتخاب رشته یا شغل، درس خواندن و … مشاوره گرفته و از مشاور خود راضی بوده می توانید شما هم به او مراجعه کنید.البته این را در نظر بگیرید که نیازها و اهداف شما ممکن است متفاوت باشد.
  • در اینترنت جست و جو کنید: خوشبختانه امروز اکثر کسب و کارها و مخصوصا مشاوره به سمت آنلاین رفته و شما می توانید با کمی وقت گذاشتن و سرچ کردن در مورد مشاوران اطلاعات خوبی در مورد آنها بدست بیاورید و با خواندن کامنت های دیگر مراجعه کنندگان مطمئن شوید که این مشاور برای شما مناسب است یا نه.شاید کمی دشوار باشد که بین اینهمه تبلیغ بتوانید بهترین مشاور برای درس خواندن را پیدا کنید اما بهرحال یک پیش زمینه ای در خصوص مشاوران و هزینه مشاوره دستتان می آید.

روانشناسی درس خواندن

روانشناسی درس خواندن

روانشناسان همه چیز را در مورد تجربه انسان از کارکردهای اساسی مغز تا هوشیاری، حافظه، استدلال و زبان، شخصیت و سلامت روان مطالعه می کنند.در روانشناسی درس خواندن گفته شده است که ذهن ما در حین مطالعه، مجموعه ای کامل از افکار، احساسات و عواطف را مرور می کند.

روانشناسان می گویند ۵مهارت زیر بر بهبود یادگیری و مطالعه اثر می گذارد:

۱-از خود بپرسید چرا

وقتی تلاش می کنیم که برای امتحان چیز یاد بگیریم سؤال کردن از خود موثر است. بعد از اینکه چیزی یاد گرفتید از خود بپرسید چرا این واقعیت درست است؟ یا از کجا بدانم درست است؟تحقیقات ثابت کرده اینکار به شما کمک می‌کند تا این واقعیات را تثبیت کرده و به خاطر بسپارید.

۲-خود توضیحی

معنای هرچیز جدیدی که یاد می گیرید را برای خود یا دیگران توضیح دهید.

توضیح دادن چیزها برای خود در حین راه رفتن، یک راه عالی برای اطمینان از ثبت شدن اطلاعات در مغز شما است.

۳-مطالعه در مدت طولانی

همانطور که معلم ها و والدین و .. هم به شما گفته اند روانشناسان هم معتقدند که انبار کردن درس ها برای روز اخر کار درستی نیست چون بخاطر سپردن حجم عظیمی از اطلاعات را سخت می کند.هرازچندگاهی حتی شده به مقدار کم اما درس هایتان را مطالعه کنید

۴-تمرین توزیع شده

در این روش دانش آموز بایستی خودش را به مرور برای امتحان اماده کند.هر سری یک بخش را مطالعه کرده و در نوبت بعدی مجدد بخش مطالعه شده را مرور کند.بین جلسات مطالعه فاصله بیندازید.با اینکار حافظه شما بهتر عمل می کند و مطالعه مابقی مباحث آسان تر می شود.ضمن اینکه مطالب در ذهن تثبیت شده و یادگیری را آسانتر می کند.این روش همچنین باعث تقویت حافظه هم می شود.می توانید در کنار مطالعه تست های مربوط به آن فصل را بزنید تا مطالب کامل در حافظه بماند.

۵-تمرین ترکیب مسائل

تمرین ترکیب مسائل باعث می شود یاد بگیرید در درجه اول مساله را بفهمید و بعد از اطلاعات و فرمول های لازم برای حل ان استفاده کنید.مثلا در درس ریاضی فرمول های متعددی وجود دارد.بهتر است برخی از فرمول هایی که مرتبط به هم هستند یا کمک می کنند فرمول های دیگر را بخاطر بیاورید را هنگام مطالعه ترکیب کنید.با اینکار شما فراتر از یک فرمول واحد عمل می کند و یاد می گیرید که چه زمانی از چه فرمولی استفاده کنید.با در هم آمیختن مشکلات در طول جلسات مطالعه تمرین می کنید که بهتر مسائل را از هم تفکیک کرده و فرمول مرتبط با آن را بکار ببرید.

مشاوره برای درس نخواندن یا ترک تحصیل

 

مشاوره برای درس نخواندن یا ترک تحصیل

بسیاری از والدین با اضطراب و نگرانی فراوان با بخش مشاوره درسی ما تماس می گیرند تا به انها کمک کنیم فرزندانشان را درس خوان کنند.

از انجاییکه تعداد بچه هایی که به درس خواندن علاقه ندارند و دوست دارند ترک تحصیل کنند رو به افزایش است مراجعه کردن به یک مشاور درسی و گرفتن مشاوره ترک تحصیل الزامی می باشد.

معمولا بچه هایی که دوست ندارند درس بخوانند یک پیش زمینه ای از مشکلات را دارند که باعث می شود فرد نتواند خوب درس بخواند و به همین دلیل بعد از مدتی زده می شود و به والدینش می گوید که نمی خواهم مدرسه بروم و درس بخوانم.

افرادی که دچار بیش فعالی یا اختلال نقص توجه هستند معمولا بخاطر عدم تمرکز با چنین مشکلاتی مواجه می شوند که حتما بایستی تحت درمان قرار بگیرند.

اگر فرزند شما هم به هر دلیلی تمایلی به درس خواندن ندارد و می گوید می خواهم ترک تحصیل کنم و دنبال یک کار و شغل بروم حتما از مشاوران درسی ما وقت بگیرید و انها را نزد مشاور بیاورید.

مشاور با روش های خاص خودش کمک می کند که فرزند شما به درس خواندن علاقه مند شود و دیگر از ترک تحصیل حرفی به میان نیاورد.

 

مشاوره تحصیلی
5 Comments
  1. سایت خیلی خوبی دارید
    امیدوارم موفق باشید

  2. میشه واسه من مشاور تحصیلی خوب گیر بیارین

  3. سیدمحمود پریزادی 26 مهر, 1401 در 5:23 ق.ظ پاسخ

    با عرض ادب و سلام پسرم سال دوازدهم ریاضی هستند ودر طول یازده سال قبل هیچ گونه مشکل درسی نداشته و پسر حرف گوش کن هست ولی نتیجه امتحانات سال آخر بد بود ودر شهریور هم خودم دوتا آزمون ازش گرفتم بالای ۱۸ گرفتند اما در شهریورماه نتیجه بد تکرار شد لطفا راهنمائی بفرماید

  4. سلام من هر چی میخونم یاد نمیگیرم انواع مختلف روش درس خوندن هم امتحان کردم ولی باز درس یاد نمیگیرم مثلا برای ۲ صفحه باید ۳۰ دقیقه و یا بیشتر وقت بزارم تا یاد بگیرم
    میتونید راهنماییم کنید
    ممنون

پاسخ دادن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *