<title>روان آگاه





مشاوره ازدواج در غرب تهران

از قدیم گفتن عاشق کوره و عیب های طرف مقابل رو نمی بینه!! اطرافمون زیاد دیدیم زوج هایی رو که در ابتدای آشنایی شون درگیر احساسات و هیجان شدن و خیلی از ایرادهای طرف مقابل رو نادیده گرفتن و بدون داشتن مشاوره ازدواج پا به زندگی مشترک گذاشتن و متاسفانه با مشکلات ریز و درشتی مواجه شدند.

ازدواج یکی از بزرگترین چالش ها و دغدغه های زندگی هر فرد است. انتخاب یک همراه و همسفر مناسب می‌تونه سفر زندگی رو تلخ یا شیرین تر کنه. پس واجبه که قبل از اینکه شریک آینده مون و تعیین کنیم آگاهی، دانش و پختگی لازم را بدست بیاریم. به قول معروف علاج واقعه پیش از وقوع باید کرد!

اگر آماده ای تا مهارت های لازم و کسب کنی این مقاله رو از دست نده.

چرا بریم مشاوره ازدواج؟

مشاوره ازدواج واکسن طلاق

مشاوره ازدواج چطور بهمون کمک میکنه؟

چه مواردی در مشاوره قبل از ازدواج بررسی می شود؟

بهترین زمان مراجعه به مشاور ازدواج

مشاوره ازدواج آنلاین بهتر است یا حضوری؟بهترین مرکز مشاوره در تهران کجاست؟

مشاوره بعد از ازدواج

مشاوره ازدواج برای دختر

برای مشاوره ازدواج کجا برم

دلایل اصلی که باید به مشاوره ازدواج مراجعه کنیم؟

وقتی حرف مشاوره قبل از ازدواج میشه خیلی ها با خودشون میگن ما خودمون عاقل و بالغیم و میتونیم همسر آینده مون و انتخاب کنیم، چرا باید بریم مشاوره؟البته همین ها هم اگر پای مشاوره ازدواج رایگان بیاد وسط بدشون نمیاد برن ببینن به هم میخورن یا نه؟

یه عده هم معتقدن که کمک گرفتن از یه دکتر مشاور ازدواج خیلی میتونه براشون مفید باشه و از همون اوایل آشنایی و خواستگاری برای مشاوره اقدام میکنن.

اما چند درصدی هم هستن که چون از کیس مقابل خوششون اومده میترسن که مبادا با رفتن پیش یه مشاور حرفایی بشنون که به مزاقشون خوش نیاد و مجبور بشن از ازدواج با اون فرد دست بکشن. درصورتی که دکتر مشاوره ازدواج هیچ گاه برای شما تصمیم نمی گیرد که با این فرد ازدواج کنی یا نه؟! بلکه شما را از نقاط قوت و ضعف این رابطه و احتمال و شانس موفقیت و خوشبختی این ازدواج آگاه می‌کند.

همه ی اینا نشون میده که چقدر مشاوره قبل از ازدواج برای همه ی ماهایی که می خوایم یه روزی تشکیل خانواده بدیم مهمه و نمی تونیم چشم بسته پای سفره عقد بشینیم.

مشاوره قبل ازدواج

آیا مشاور ازدواج به عنوان واکسن طلاق است ؟

مشاوره ازدواج همچون واکسن به پیشگیری از طلاق کمک می‌کند.گسترش روز افزون آمار طلاق و متلاشی شدن بنیان خانواده و افزایش خیانتهای زناشویی، مشکلات روان تنی و سایکوسوماتیک از قبیل سردرد های عصبی میگرن، مشکلات معده و همه و همه به ما ضرورت مشاوره و انتخاب درست را متذکر می شود.

مشاوره ازدواج به شیوه هایی ما را یاری می کنند؟

مشاور ازدواج میتواند به تشخیص ویژگی های شخصیتی و اختلال های روانشناختی که در ظاهر افراد مشخص نیست و تنها توسط افراد متخصص قابل بررسی است کمک کند و جلوی تشکیل ساختار خانواده مشکل دار و تصمیم گیری غلط را بگیرد.
مشاوره پیش از ازدواج تمامی استانداردها و ملاک های لازم برای یک ازدواج موفق و تطابق ویژگی‌های فرهنگی، جایگاه اجتماعی و تحصیلی، طبقه اقتصادی و حتی قومی و مذهبی دو نفر را مشخص می‌کند.

دکتر مشاوره ازدواج با استفاده از تست های اختصاصی روانشناسی و مصاحبه بالینی به بررسی زیربنای شخصیتی افراد، وجود اختلالات و تحلیل دقیق و موشکافانه تضاد های شخصیتی و احتمال توفیق یک ازدواج می پردازد. این شتضادها و تفاوت های خلقی با هیچ آموزشی درست نمی شود.

یکی از کارهای مهم مشاور بررسی همین نکته است که ببیند چه تیپ های شخصیتی ای می توانند با هم ازدواج کنند.فرد در پایان جلسات مشاوره شناخت کاملی از خود و طرف مقابل بدست می آورد و در نتیجه می تواند با نگاه جامع و تخصصی تصمیم گیری نماید.

مشاوره ازدواج

موارد قابل بررسی در مشاوره قبل از ازدواج چیست ؟

مشاوره قبل از ازدواج می‌تواند به بررسی و چگونگی برخورد هر فرد با مشکلات و مسائل شخصی بپردازد. دو نفر از خانواده مختلف خواه‌ناخواه علایق و معیارهای متفاوت با هم دارند.پس نیاز است که یاد بگیرند با وجود تفاوت ها چگونه یک زندگی مشترک موفق بسازند.

در مشاوره به بررسی موارد زیر پرداخته می‌شود:

1- سنجش میزان آمادگی زوجین
میزان رسش و آمادگی هر فرد برای ازدواج، نسبی است و با بررسی مواردی چون سن، آمادگی جسمی، روحی و روانی و… ارزیابی می شود.

2- شناخت شخصیت خود و همسر
شناخت شخصیت فرد مقابل، خط قرمزها و حساسیت های او به ما کمک می کند در ارتباط با همسر خود به طور صحیح و آگاهانه عمل کنیم تا باعث تشدید حساسیت ها و بروز اختلافات نشویم. شناخت افرادی که آستانه تحمل پایینی برای خشم، غم، استرس و موارد این چنینی دارند می تواند ما را در رعایت حساسیت های آنها یاری کند.

بررسی تمایلات، آرزوها و انتظارات نیز از جمله مواردی است که در مشاوره ازدواج انجام می‌شود. با شناخت این موارد، می‌توانیم با نیازهای اساسی همسر خود آشنا شویم و با برطرف کردن آنها در جهت بهبود رابطه مان گام برداریم. البته گاهی نیاز است که انتظارات خود را تعدیل کرده و نگاه واقع بینانه تری در رابطه داشته باشیم.

بیان واضح و شفاف خواسته‌های خود به همسر از جمله موارد مهم در رابطه زوجین می باشد. خیلی از مواقع آنها به اشتباه فکر می‌کنند که همسرشان باید خودش همه چیز را بفهمد و همین امر باعث ایجاد سوء تفاهم های بسیار و ایجاد مشکل در رابطه می‌باشد.

بهترین موقع برای رفتن پیش مشاور ازدواج چه زمانی است؟

حال این سوال مطرح می شود که چه زمانی درست ترین زمان برای مراجعه به مشاور است؟ بهترین موقع برای انجام مشاوره بعد از ۸ تا ۱۰ ساعت گفتگو پس از جلسه خواستگاری و 3-2 جلسه ملاقات حضوری است.لازمه بدونین که بلافاصله بعد از آشنایی و یا خیلی پس از آن و همچنین قبل و بعد از مراسم عقد زمان مناسبی برای مشاوره نیست.

مشاور ازدواج آنلاین

مشاوره ازدواج آنلاین بهتر است یا حضوری؟بهترین مرکز مشاوره در تهران کجاست؟

بسیاری از دخترها و پسرها آنقدر درگیر مراسم و رسم و رسومات ازدواج می‌شوند که از مسائل اصلی که بررسی میزان توافق و تفاهم شان با همدیگر است غافل می شوند.و لحظه آخر با عجله دنبال مشاور ازدواج رایگان می گردند.متاسفانه اینهمه هزینه های گزاف برای مراسم خود می کنند اما برای آینده زندگی شان حاضر نیستند هزینه ناچیز مشاوره را متحمل شوند.

یا اینکه صرفا به مشاوره ازدواج آنلاین بسنده می کنند تا در وقتشان صرفه جویی کنند.البته جای خوشحالی است که تکنولوژی امروز به مشاوره هم رسیده است و همین باعث می شود که نیاز نباشد با وجود ترافیک های سرسام آور افراد درگیر پیدا کردن بهترین مشاور ازدواج در تهران شوند.

این رو هم در نظر داشته باشین که مشاوره ازدواج آنلاین یا حضوری هر دو ما را به یک مسیر سوق می دهند و خیلی با هم فرق ندارند اما به دلیل اینکه برای مشاوره ازدواج نیاز هست که یکسری تست از شما گرفته شود بهتر است که سختی ماندن در ترافیک را به جان بخرید و به بهترین مشاور ازدواج در تهران مراجعه کنید.

خوشبختانه مراکز مشاوره ازدواج در تمامی نقاط تهران و شهرستان ها وجود دارند.و شما می توانید بر اساس منطقه زندگیتان یک مشاور خوب پیدا کنید مثلا اگر در غرب تهران سکونت دارید می توانید براحتی بهترین مشاوره ازدواج در غرب تهران را از طریق یک جستجوی ساده پیدا کنید.

از اینکه تا انتهای این مقاله همراه ما بودید سپاسگزاریم.امیدواریم با خواندن این مطالب از ضرورت مراجعه به یک مشاور مطلع شده باشین و این قضیه مهم را هم به عزیزانتون یادآوری کنین تا همگی با یک زندگی مشترک عالی به داشتن یک جامعه سالم کمک کنیم.

مشاوره بعد از ازدواج

مشاوره بعد از ازدواج

خیلی ها فکر می کنند که اگر مشاوره قبل از ازدواج بروند و بر اساس تست ها و … مشاور به آنها بگوید برای هم مناسبند دیگر نیاز نیست مشاوره بعد از ازدواج بگیرند.در صورتیکه این دیدگاه غلطی است.درست است که مشاوره پیش از ازدواج برای تمام کسانی که می خواهند متاهل شوند و زیر یک سقف بروند ضروری است و چنانچه با تایید مشاور همراه باشد شما میتوانید با خیال آسوده تری ازدواج کنید اما این به معنای این نیست که دیگر بعد از ازدواج نیاز به مشاوره ندارید.اگر از کنار مسائل و تفاوت های شخصیتی رد شویم به هرحال دو شخصی که از دو خانواده و فرهنگ مختلف کنار هم قرار می گیرند با هم اختلافاتی هم دارند و گاها پیش می آید که زوجین نمیتوانند بتنهایی از پس حل و فصل این مشکلات بربیایند در نتیجه به مشاوره پس از ازدواج نیاز دارند تا یک مشاور بی طرف بین این دو نفر قرار بگیرد و صحبت های هر دو طرف را بشنود و چنانچه تشخیص دهد که یکی از زوجین یا هر دو نیاز به درمان های فردی دارند آنها را به مسیر درست هدایت کند.پس اگر مسائلی برایتان بعد از ازدواج پیش آمد فکر نکنید دنیا خراب شده و از اول به درد هم نمی خوردید و مشاور اشتباه کرده.با آرامش به یک روانشناس متخصص مراجعه کنید و مسائل خود را از راه صحیح و درستش حل نمایید.

اگر مدتی هست که در یک رابطه اید و قصد ازدواج و تشکیل خانواده دارین، یا اینکه طرفدار ازدواج سنتی هستین و می خواهین بفهمین این آقا یا خانم برای ازدواج با شما گزینه مناسبی هست یا نه مشاوره قبل از ازدواج بشدت توصیه میشه.

جهت انتخاب مشاور پیش از ازدواج به صفحه مشاوره انلاین مراجعه نمایید

برخی از افراد هنوز هم مشاوره رو لازم و ضروری نمی دونن و در این مورد مقاومت دارن اما اگر خیلی از ماها قبل از ازدواج پیش یه مشاور میرفتیم شاهد این آمار بالای طلاق تو جامعه مون نبودیم.جالبه که بعضی از زوجین از ترس اینکه یسری مسائل و ایراداتشون توی مشاوره پیش از ازدواج معلوم بشه تمایلی به اینکار نشون نمیدن و باعث بوجود آمدن مشکلات جدی در رابطه شون میشن.

پس تردیدها و ترس هاتون و کنار بزارین و حتما از یه مرکز مشاوره قبل ازدواج وقت بگیرید.

مشاوره قبل از ازدواج چیست؟

مشاوره قبل از ازدواج یک نوع روش درمانی است که توسط درمانگران خانواده و مشاوران ازدواج به زوجینی که قصد دارند یک پیمان یا تعهد طولانی مدت با هم ببندند ارائه می شود. این مشاوره به پارتنرها کمک میکند تا بهتر با هم ارتباط برقرار کنند، انتظارات واقع بینانه خود از ازدواج را شفاف بیان کرده و مهارت های مواجه شدن با تضادها را یاد بگیرند.

مشاوره پیش از ازدواج

هدف مشاوره پیش از ازدواج چیست؟

هدف مشاوره پیش از ازدواج این است که هر مساله کوچک ، نقاط ضعف یا زمینه هایی که ممکن است در آینده مشکل ساز شود را بررسی کرده و به افراد آگاهی های لازم را در خصوص فردی که انتخاب کرده است بدهیم تا زوجین با اطمینان خاطر به داشتن یک زندگی مشترک سالم و شاد قدم در این سنت زیبا بگذارند.

مشاوره پیش از ازدواج همچنین به افراد کمک می کند تا انتظارات خود از ازدواج را مشخص کرده و در صورت وجود اختلافات آنها را برطرف کنند.

سه عامل مهم در ازدواج موفق بین تمامی زوجین چیست؟ جهت مطالعه به صفحه روانشناسی ازدواج موفق مراجعه نمایید

در ادامه به بررسی چند مورد از اهداف مشاوره می پردازیم:

تغییر دید نسبت به رابطه

در مشاوره ی قبل از ازدواج، درمانگر به هر دوی شما کمک می کند تا هدفتان از رابطه را بصورت هدفدارتری بررسی کنید و به شما آموزش می دهد که با دیدگاه مثبت تری به تعاملات بین خود و طرف مقابل نگاه کنید.

مسائل فرهنگی چطور روی رابطه تاثیر می گذارد

اصل و نصب و باورهای فرهنگی بر روی نحوه درک زوجین از تمامی روابطی که در زندگی دارند تاثیر می گذارد.این باورها روی رفتارهای روزمره مثل غذا خوردن، کار کردن و حتی مدیریت پول و سرمایه در زندگی موثر است.

تفاوت های فرهنگی می تواند باعث ایجاد مشکلات ریز و درشتی در روابط شود.اگر این مسائل در مراحل مشاوره شناسایی و مدیریت شود و زن و مرد از عواقب و جوانب مختلف این عامل بر زندگی شان مطلع باشند، بهتر می توانند این مساله را حل و فصل کنند.

یک مشاور پیش از ازدواج خوب می تواند مشکلات احتمالی در این زمینه را برای افراد بخوبی آشکار کند و به زوجین یاد دهد که چطور در اینگونه موارد از هنر سازش استفاده کنند.

از بین بردن رفتارهای ناکارآمد

مشاور با رویکردهای مشاوره پیش از ازدواج به زوجین یاد می دهد که رفتارهای ناکارآمد مثل سلطه جویی، کنترل و عادت های غلط خود را شناسایی و اصلاح کنند.

بهبود ارتباطات

ارتباط موثر یکی از مهمترین فاکتورها در برقراری رابطه سالم است. در مشاوره زوجین می آموزند که با هم صادقانه و شفاف صحبت کرده و افکار و احساسات خودشان را آزادانه و به شیوه ای درست بیان کنند.

شناسایی نقاط قوت

زوجین با کمک مشاور، نقاط قوت فردی خودشان را که می تواند روی کل رابطه اثرگذار باشد پیدا می کنند و متوجه می شوند که این جنبه های مثبت چقدر می تواند برای داشتن یک ازدواج محکم و رابطه سالم و پایدار مفید باشد.

کاهش کناره گیری های عاطفی

خیلی از افراد نمی توانند احساسات خود را براحتی بیان کنند به همین دلیل از حرف زدن اجتناب می کنند.این کناره گیری ها باعث بروز مشکلات جدی در روابط می شود.درمانگر پیش از ازدواج به زوجین یاد می دهد که احساسات خودشان را طوری بیان کنند که به هم نزدیکتر شوند نه اینکه آنها را از هم دور کند.

مشاوره قبل ازدواج برای همه ضروری است؟

آیا مشاوره قبل از ازدواج ضروری است؟

دختر و پسرهایی که قصد تشکیل خانواده و ازدواج دارند دائما سوال می کنند که آیا مشاوره قبل از ازدواج ضروری است؟

آیا زمانیکه قصد خرید یک لباس، مبلمان، تختخواب، گوشی موبایل و … را دارید تحقیق نمی کنید، به فروشگاه های مختلف سر نمیزنید و از دیگران در مورد محصولی که می خواهید بخرید سوال نمی پرسید؟ تازه اینها که وسیله هستند و بعد از مدتی آنها را کنار میگذارید.پس چطور برای امر به این مهمی که بزرگترین تصمیم در زندگی شماست کوتاهی می کنید و برای گرفتن مشاوره ازدواج تردید دارید.

قطعا دو نفری که از خانواده های متفاوت با دیدگاه ها، سلایق، ارزش ها و … مختلف می خواهند زیر یک سقف بروند خودشان باید با اشتیاق و بدون شک برای مشاوره قبل از ازدواج قدم بردارند.به قول معروف پیشگیری بهتر از درمان است.

در روانشناسی قبل از ازدواج، بر ضرورت گرفتن مشاوره برای تمام کسانی که در یک رابطه جدی هستند و قصد ازدواج دارند تاکید شده است.

چه تعداد زیادی از زوجین هستند که بخاطر همین سهل انگاری و مراجعه نکردن برای مشاوره پیش از ازدواج به اختلافات بزرگی خورده اند، با بیماری های شخصیتی همسرشان مواجه شده اند، از پایین بودن میل جنسی زن یا شوهرشان به ستوه آمده اند و فکر خیانت بارها و بارها به سرشان زده، اختلافات سنی که در ابتدا به آن توجه نکرده اند و بعدا با آن به مشکل خورده اند و  …

پس قبل از اینکه در مورد مهمترین انتخاب زندگی تان تصمیم گیری کنید هم بصورت فردی و هم با طرف مقابل برای مشاوره پیش از ازدواج اقدام کنید تا با بررسی و ارزیابی یک متخصص بهترین همسر را برای خود برگزینید.

مشاوره قبل ازدواج می تواند برای برخی از افراد چالش برانگیز باشد زیرا ممکن است زوجین از موضوعاتی که در جلسه مشاوره مطرح می شود ترس داشته باشند.

در اینگونه جلسات مسائلی آشکار می شود که شاید به مزاق برخی افراد خوش نیاید. به همین دلیل است که یکسری افراد به بهانه های مختلف از رفتن پیش مشاور ازدواج خودداری می کنند یا با بیان اینکه مشاوره برای همه ضروری نیست و …طرف مقابل را هم از اینکار پشیمان کنند.

جهت آشنایی با انواع عشق ها به صفحه روانشناسی عشق مراجعه نمایید

موضوعات ارزشمند و قابل توجهی در جلسات مشاوره مطرح می شود که در بالارفتن آگاهی های قبل ازدواج زوجین نقش عمده ای دارد .

برخی از پارتنرها ممکن است برای اولین بار درباره ارزشها و باورهای فردی خود صحبت کنند. مطرح کردن اینگونه مسائل هم می تواند باعث حل اختلاف نظردر برخی زوجین شود و هم منجر به جدایی دونفری که نمی توانند با هم سازش داشته باشند.

در این مشاوره فضای امنی برای زوجین فراهم شده است تا بدون هیچگونه نگرانی اهداف، انتظارات، تردیدها و …خود را بیان کنند و با کمک مشاور یک پایه ی قوی برای ارتباط خود بسازند.

سوالات مشاوره قبل از ازدواج چیست؟

برخی از سوالات مشاوره قبل از ازدواج در زیر آمده است که برای آنها باید پاسخ های شفافی داشته باشید و نظر طرف مقابلتان را هم در این موارد بدانید.

چه چیزهایی را در مورد شریک زندگی و رابطه تان می دانید؟

دانستن علایق و آزوهای یکدیگر، اینکه دوست دارید چه کارهایی را با هم انجام دهید.چه چیزی را در طرف مقابلتان بیشتر دوست دارید.آیا به هم اعتماد دارید و پاسخ دادن به خیلی از سوالات دیگر می تواند شما را در انتخابتان راهنمایی کند.

  • شما بعنوان زن و شوهر از زندگی چه می خواهید؟
  • آیا فکر می کنید رابطه شما بعد از ازدواج تغییر می کند؟
  • خودتان و طرف مقابل را چطور می بینید؟

سوالات مشاوره قبل از ازدواج و بچه دار شدن

نظر شما در مورد بچه دار شدن چیست؟

اینکه هردونفر شما می خواهد در آینده بچه داشته باشد وتوافق در مورد زمان فرزند دار شدن یکی دیگر از سوالاتی است که در مشاوره های قبل ازدواج بررسی می شود.

فکر کنید که اگر ناخواسته بچه دار شوید چکار می کنید؟ چه رفتاری از خود نشان می دهید؟ در مورد نحوه مراقبت از فرزندان چه نظراتی دارید و آیا با طرف مقابل به تفاهم رسیده اید؟

چطور می خواهید روابط خود را با خانواده تان مدیریت کنید؟

زوجین ممکن است دلبستگی های عاطفی شدیدی با اعضای خانواده خود داشته باشند.باید در نظر داشته باشید که می خواهید یک خانواده جدید تشکیل دهید و مسلما رابطه شما با خانواده خودتان تغییر خواهد کرد.بنابراین باید در مورد حد و مرزها و رابطه طرفین با خانواده ها صحبت شود.

سوالاتی که در خصوص شما و خانواده تان در مشاوره پرسیده می شود شامل موارد زیر است:

  • دوران کودکی شما چگونه بوده است؟
  • آیا خانواده شما اهل محبت کردن بودند؟
  • در مورد خانواده خود چه چیزی را دوست دارید و دوست ندارید؟

مشاوره پیش از ازدواج خوب

نظرتان در مورد مسائل مذهبی و اعتقادی چیست؟

مسائل اعتقادی یکی از مواردی است که در مشاوره به آن پرداخته می شود.ممکن است زوجین در این زمینه با یکدیگر اختلاف جدی داشته باشند که حتما باید بررسی شود.

  • آیا دین نقش مهمی در زندگی شما دارد؟
  • آیا ایمان و اعتقاد طرف مقابل برای شما مهم است؟
  • تصور شما از خدا چیست؟

سکس در مراحل مشاوره پیش از ازدواج

رابطه جنسی و صمیمیت برای هردوی شما چه معنایی دارد؟

رابطه جنسی یکی از مهمترین سوالاتی است که در مشاوره قبل ازدواج باید پرسیده شود.صحبت در این مورد شاید برای زوجین سخت باشد که مشاور ازدواج در این زمینه شما را راهنمایی خواهد کرد.اگر مشکلی در زندگی جنسی دارید باید حتما آنرا بیان کنید.

از جمله سوالات مشاوره قبل ازدواج در مورد سکس و صمیمیت این است:

  • آیا باید در مورد مسائل جنسی صحبت کنیم؟
  • آیا می توانید براحتی در مورد علائق جنسی خود با هم صحبت کنید؟
  • انتظارات شما از رابطه جنسی چیست؟
  • زبان عشق شما چیست؟
  • آیا در رابطه حسود هستید؟
  • وفاداری از نظر شما چه معنایی دارد؟
  • اگر من یک شب با دوستانم بیرون بروم چه احساسی خواهید داشت؟
  • دوست دارید اوقات فراغت و روزهای تعطیل را چطور بگذرانید؟

تست مشاوره و تفاهم قبل از ازدواج

اگر قصد ازدواج دارید برای شناخت بیشتر طرف مقابلتان و برای شناسایی بهتر ناسازگاری ها ، باید تست مشاوره قبل ازدواج را انجام دهید تا بفهمید آیا اولا آمادگی ازدواج را دارید و دوما فردی که برای ازدواج انتخاب کرده اید مناسب شماست یا خیر؟
ضمن اینکه در مشاوره قبل از ازدواج یک تست تفاهم قبل از ازدواج هم از شما گرفته می شود تا متوجه شویم آیا شما و پارتنرتان به هم میخورید یا نه؟

روانشناسی قبل ازدواج

روانشناسی قبل ازدواج به شما کمک می کند تا تفاوت های که ممکن است بعدها در زندگی زناشویی تان به اختلافات جدی تبدیل شود را شناسایی کنید تا ببینید میتوانید با آنها کنار بیایید یا نه؟ به قول معروف جنگ اول به از صلح آخر.

روانشناسی قبل ازدواج

تحقیقات روانشناسی نشان داده افرادیکه مشاوره قبل ازدواج داشتند 30 درصد شانس بیشتری برای یک ازدواج موفق خواهند داشت به این خاطر که در این جلسات زوجین روش های برقراری ارتباط را بصورت موثرتری یاد می گیرند.

در روانشناسی قبل ازدواج به زوجین نمیگویند که چطور روابطتشان را اداره کنند یا چطور با هم بسوزند و بسازند.اگر دیدید که مشاور از این دست کارها انجام میدهد، مطمئن باشید درمانگر مناسبی را انتخاب نکردید.

هرفردی با شرایط متفاوتی رشد کرده و بزرگ شده است و قطعا تفاوت هایی با طرف مقابلش دارد.در این جلسات آنها یاد میگیرند که اختلاف نظرها را به نفع روابطشان حل کنند.چنانچه یکی از طرفین اضطراب داشته باشد، دوست نداشته باشد در مورد مسائل مالی، زندگی جنسی و… صحبت کند مشاور میتواند به شما کمک کند.

یادتان باشید که شما با مشاوره ، برای زندگی مشترک آینده تان سرمایه گذاری می کنید.اگر زوجین برای برنامه ریزی روابط خود به اندازه عروسی شان وقت بگذارند ، می توان به حل بسیاری از مشکلات ، به ویژه در چند سال اول کمک کنند.

 برای مشاوره ازدواج کجا برم

 برای مشاوره ازدواج کجا برم

متاسفانه هنوز بحث مشاوره ازدواج در کشور ما جدی نیست و خیلی از دختر پسرها می خواهند بدون توجه به مسائل روانشناسی اقدام به ازدواج کنند.آندسته از افرادی هم که می پذیرند مشاوره ازدواج بسیار مهم و جدی است می پرسند برای مشاوره ازدواج کجا برم؟خوشبختانه آنقدر کلینیک های روانشناسی و متخصصان این حرفه مثل کلینیک روان آگاه  در کشور ما رشد داشته که می توانید براحتی به انها مراجعه کرده و نسبت به ازدواج و انتخاب خود مطمئن تر بشوید.

درست است شاید پیدا کردن یک مشاور ازدواج خوب که تجربه کافی داشته باشد کمی دشوار است اما با کمی بحث و بررسی و پرس و جو قطعا می توان یک روانشناس خوب پیدا کرد.

حجم بالای کامنت ها و سوالات در خصوص سن ازدواج و عدم شناختی که دختر و پسر نسبت به یکدیگر دارند نشان می دهد که افراد هنوز نمی دانند مشاوره قبل ازدواج چقدر ضروری است و حتی می توانیم بگوییم از نان شب هم واجب تر است.چون آینده زناشویی شما وابسته به این است که چه کسی را برای خودتان برمی گزینید.

مشاوره ازدواج برای دختر

مشاوره ازدواج برای دختر

مشاوره ازدواج برای دختر و پسر واجب است و هیچ فرقی ندارد. هر دختر و پسری مراحل مختلف رشد خودشان را طی می کنند تا به لحظه انتخاب همسر و ازدواج برسند.چه مساله ای مهم تر از ازدواج هست.

الان زمان ازدواج های بدون شناخت پایان یافته و میزان بالای طلاق و عدم رضایت زوجین از یکدیگر حاکی از این است که افراد قبل از ازدواج اصلا بررسی نکرده اند که برای هم مناسب هستند یا خیر.

بنابراین روی سخن من در درجه اول با والدین است که حتما فرزندانشان را مجبور کنند برای انتخاب همسر نزد مشاور ازدواج بروند.اگر والدین هم مخالف بودند دختر ها و پسرهای عزیز لطفا برای آینده و زندگی خود ارزش قائل شوید و از یکدیگر درخواست مشاوره قبل از ازدواج داشته باشید تا جنبه های مختلف شخصیتی هم را بهتر شناخته و از میزان تمایلات جنسی هم مطلع شوید.

سوالات رایج مشاوره ازدواج

سوالات رایج در مورد ازدواج

باوجود اینکه ما بارها توصیه کرده ایم که قبل از ازدواج حتما نزد یک مشاور بروید تا ببینید از نظر شخصیتی، جنسی و … به هم نزدیک هستید یا نه باز هم سوالات مشابه پرسیده می شود که  آیا مشاوره قبل ازدواج لازم است.بله صددرصد همه ی افرادی که قصد تشکیل خانواده دارند بایستی برای مشاوره قبل ازدواج اقدام کنند.آمار بالای طلاق به دلیل عدم شناخت زوجین از یکدیگر و عدم مراجعه برای مشاوره قبل از ازدواج است.

سوال دیگری که به کرات پرسیده می شود این است که من و فردی که دوستش دارم 1 سال ، 3 سال، 10 سال و … اختلاف سنی داریم، خانم بزرگتر است آقا بزرگتر است .آیا ازدواج ما مشکل دارد یا نه؟ چطور می توانید با یک سوال خیال خودتان را بابت ازدواج راحت کنید.قطعا باید مشاوره بگیرید و از همه نظر بررسی شوید تا ببینیم چند درصد احتمال شکست در این ازدواج وجود دارد.

پس لطفا قبل از عقد و ازدواج مشاوره بگیرید و تمام دغدغه هایتان را مطرح کنید تا مشاور بتواند به شما کمک کند و جلوی اشتباهات آتی را بگیرد.

ازدواج اجباری

ازدواج اجباری

متاسفانه هنوز هم در برخی از نقاط دنیا ازدواج اجباری انجام می شود و خانواده، ایل و قبیله و … فرزندان نوجوان یا جوان خود را مجبور می کنند که به ازدواج تن دهند.

امکان دارد که والدین یا خانواده شما را مجبور به ازدواج کنند چون تصور می کنند که شوهر دادن یا زن دادن فرزندان بهترین کاری است که پدر و مادر باید انجام دهند. برخی خانواده ها  هم ازدواج اجباری را بخشی از دین یا فرهنگ خود می دانند و ممکن است خودشان هم مخالف باشند اما بخاطر فشارهای دین و فرهنگ به چنین انتخاب هایی احترام می گذارند.

خانواده ها با ازار فیزیکی یا روحی روانی فرزندان را مجبور می کنند که پای سفره عقد بنشینند در صورتیکه خواسته یا ناخاسته آسیب های جبران ناپذیری به فرزندان خود وارد می کنند.

والدین بدانند که ازدواج های اجباری منجر به افسردگی، فرار ازخانه، خودکشی و … می شود بنابراین اگر دوست دارید فرزند شما کنارتان بماند و سالم زندگی کند از این کار دست بردارید و برای حل این دست مشکلات و باورهای اشتباه از مشاور کمک بگیرید.