21 مهر, 1400

مشاوره انتخاب رشته نهم

وقتی دوره راهنمایی تموم میشه و وارد سال نهم تحصیل میشی انگار پا به دنیای جدید میزاری.سال نهم برای همه مون یک سال سرنوشت سازه چراکه علاقه و نمراتمون تعیین میکنن چه رشته ای رو دنبال کنیم.مشاوره انتخاب رشته نهم بهتون کمک می کنه تا آینده روشنتری رو برای خودتون بسازین.

اگر برای شناخت و انتخاب رشته مورد علاقه خود نیاز به مشاوره دارید به صفحه دکتر حمید آزادی مراجعه فرمایید

مشاوره انتخاب رشته نهم

مشاوره تحصیلی برای انتخاب رشته نهم

مشاوره انتخاب رشته نهم برای همه ی دانش آموزانی که در انتخاب رشته تحصیلی شان تردید دارند موثر است.

از آنجاییکه سال نهم از اهمیت بالایی برخوردار می باشد بهتر است که فرزندان خود را قبل از ورود به این پایه تحصیلی آگاه کنید تا هم علایق خودشان را پیدا کنند و هم از میزان تاثیر گذاری سال نهم بر آینده تحصیلی شان مطلع شوند.

عده ای از دانش آموزان بر اثر بی اطلاعی از پایه نهم، این مقطع را با بازیگوشی می گذرانند و متاسفانه نمراتی که به رشته مورد نظرشان میخورد را کسب نمیکنند و از دنبال کردن علاقه شان باز می مانند.به همین دلیل خوب است که بچه ها را قبل از شروع سال نهم کاملا آگاه کنیم و به آنها کمک کنیم تا برای این سال بیشتر تلاش کنند.

اگر قدرت تصمیم گیری پایینی دارید و یا در یادگیری دچار مشکل هستید حتما مقاله روانشناسی شناختی را مطالعه کنید

لازم به ذکر است که دانش آموزان پایه نهم باید ۳۱ واحد درسی را پاس کنند.

در مشاوره برای انتخاب رشته نهم با بررسی استعداد، توانمندی، علاقه و … ، فرزند شما را راهنمایی میکنیم تا بهترین انتخاب را برای ادامه تحصیل داشته باشد.

خیلی وقت ها دانش آموزان فکر می کنند به یک زمینه ای علاقه مند هستند ولی با انجام تست و صحبت با او متوجه می شویم که در واقع رشته دیگری را دوست دارند.

یک زمانی هم هست که فرزند تحت تاثیر والدین یا به دلیل فشارهایی که از سوی آنها تحمیل می شود دست به انتخاب نادرست می زند و اینجاست که با کمک مشاوره تحصیلی انتخاب رشته نهم، هم والدین و هم دانش آموز متوجه می شوند که با شرایط فعلی چه رشته ای مناسبتر است.

یکی از نشانه های علاقه یادگیری راحت است برای اینکه تفاوت یادگیری و حفظ کردن را بدانید مقاله روانشناسی یادگیری چیست؟ را مطالعه نمایید.

تست انتخاب رشته نهم

تست انتخاب رشته نهم

تست انتخاب رشته نهم شامل آزمون های مختلف می باشد. در مشاوره تحصیلی انتخاب رشته نهم ابتدا از دانش آموز، آزمون استعدادیابی می گیریم.انجام این آزمون برای همه دانش آموزان پایه نهم ضروری است.این تست ها هر سرنخی که نشان دهد شما به چه رشته شغلی تمایل دارید را مشخص می کنند و صفات و ویژگی های رفتاری و شخصی تان را نشان میدهند.مثلا اگر نتایج آزمون شغلی شما نشان دهد که علاقه زیادی به هنر و فناوری دارید، می توانید رشته ای را که به این دو حوزه مربوط است جزء اولویت های خود قرار دهید مانند طراحی گرافیک یا طراحی بازی های ویدیویی.

ما در زیر نام ۵ تست برتر انتخاب رشته نهم را آورده ایم:
۱- تست مایرز (MBTI)
۲- آزمون استعدیابی شغلی هالند کد
۳- آزمون ارزیابی استعداد شغلی MAPP
۴- آزمون Keirsey
۵- تست Princeton

برای آشنایی بیشتر شما تست مایرز و هالند را توضیح می دهیم:

تست مایرز بریگز یا MBTI بر اساس ۴ معیار اصلی شخصیت برون گرایی/درون گرایی، حسی/شهودی، منطقی/احساسی، قضاوت گر /ادراکی می باشد که باعث می شود شخصیت خودتان را بهتر بشناسید و به علاقه مندی ها، نقاط ضعف و قوت و … خود پی ببرید.

تست هالند یکی دیگر از تست های مشهوری است که با انجام آن می توانید بفهمید که برای چه رشته و شغلی مناسب هستید. در این آزمون افراد بر اساس شخصیتشان به ۶ دسته تقسیم می شوند.واقع گراها که مناسب شغل هایی مثل طراحی لباس، نجاری و … می باشند.افراد جستجوگر و اهل تفکر که برای شغل هایی مثل مهندسی، تحلیل گری و … مناسب اند.شخصیت های اجتماعی و مددکاران که تمایل به کمک کردن به سایر افراد را دارند.دسته دیگر افرادی هستند که از سازمان و قوانین و کارهایی مثل محاسبات، امور مالی و … خوششان می آید.دو دسته دیگر هم هنری ها و کارآفرینان هستند.

مشاوره آنلاین انتخاب رشته نهم

مشاوره آنلاین انتخاب رشته نهم

چند سالی است که مشاوره آنلاین روانشناسی جای خودش را بین مردم باز کرده و روند مشاوره و درمان بسیاری از مراجعه کنندگان را آسان نموده است.تا جاییکه دانش آموزان هم می توانند از مزایای مشاوره آنلاین انتخاب رشته نهم استفاده کنند.

این نوع مشاوره، باعث صرفه جویی در زمان دانش آموزان و والدین آنها می شود.چراکه دیگر مجبور نیستید زمان زیادی را در رفت و آمد و ترافیک بگذارنید و نگران سروقت رسیدن به مطب مشاوره باشید.از طرفی هم با مشاوره آنلاین انتخاب رشته نهم ، دانش اموز زمان بیشتری برای انجام تکالیفش داشته و از زمانش بهتر استفاده خواهد کرد، ضمن اینکه استرس و اضطراب درس را هم ندارد.

از سوی دیگر با مشاوره آنلاین شما فقط ملزم به پرداخت هزینه مشاوره هستید و هزینه رفت و آمد را نخواهید داشت و این یعنی صرفه جویی اقتصادی.تنها چیزی که نیاز دارید اینترنت و یک خط تلفن است که امروزه همه از آن برخوردارند.

راحتی مراجع در هر شرایطی اولویت اول ماست.در مشاوره انلاین، فرد در محیط زندگی خودش و در شرایطی که احساس آرامش و راحتی دارد با مشاور صحبت می کند و از این طریق نتیجه موثرتری هم میگیرد.

یکی دیگر از مزایای مشاوره آنلاین برای انتخاب رشته نهم مخصوصا برای دانش آموزان نوجوان این است که راحت تر می توانند با مشاور ارتباط برقرار کنندچراکه آنها به دلایل مختلفی مثل خجالت کشیدن و …تمایل چندانی به صحبت رودرو را ندارند.

مشاوره انلاین محدود به زمان و مکان نیست چراکه می توانید زمان ایده آلتان را از منشی بخواهید و در هر موقعیت مکانی که هستید از آن بهره ببرید.

هدایت تحصیلی پایه نهم

هدایت تحصیلی برای پایه نهم

هرسال هزاران دانش آموز وارد پایه نهم شده و با چالش انتخاب رشته تحصیلی و شغل اینده شان روبرو می شوند.این دانش اموزان اغلب دچار شک و تردید می شوند که چه رشته ای را ادامه بدهند.یکسری از دانش اموزها به دو رشته علاقه دارند و نمی دانند که انتخاب کدامیک برایشان بهتر است.

هدایت تحصیلی فرایندی است که در آن به دانش اموزان مشاوره و اطلاعات لازم را در خصوص شاخه ها و رشته های تحصیلی، نقش علاقه و استعداد در انتخاب رشته، مشاغل مختلف، تاثیر شخصیت بر انتخاب شغل و …  را ارائه می دهند.با اینکار ذهن فرد برای تصمیم گیری بازتر شده و راحت تر می تواند اولویت اصلی خود را مشخص نماید.

برای بررسی های روانشناسی سایت همگام هدایت تحصیلی پایه نهم یکسری فرم را بصورت مجازی در اختیار دانش آموز قرار می دهد که مجموعا ۶۵ امتیاز دارد.دانش اموز اولویت های خود را در این فرم مشخص می کند که ۱۰ امتیاز دارد.یک فرم هم توسط دبیران پر می شود که ۱۰ امتیاز دارد.یک فرم دیگر که در هدایت تحصیلی تکمیل می شود مخصوص والدین دانش آموزان است.والدین با پر کردن این فرم در مورد انتخاب رشته فرزندشان نظر می دهند که برای آن ۵ امتیاز در نظر گرفته شده است.بخش دیگر امتیازات مربوط به نتایج تست های مشاوره است که هرکدام ۵ امتیاز دارد.۱۰ امتیاز هم به نظر مشاوران اختصاص دارد.

اما برای انتخاب رشته دانش آموزان باید حداقل نمرات را در دروس مربوطه بدست بیاورند.درصورتی که فرد حداقل نمره درس تخصصی آن رشته را در پایه هفتم و هشتم و نهم نیاورده باشد نمی تواند در آن رشته ادامه تحصیل دهد.

 

مشاوره تحصیلی

پاسخ دادن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *