17 خرداد, 1400

تعرفه مشاوره روانشناسی ١٤٠2

تعرفه مشاوره روانشناسی۱۴۰۲ بتازگی توسط نظام روانشناسی اعلام شده است به همین دلیل ما با برداشت قیمت ها از سایت رسمی این نهاد تعرفه مشاوره روانشناسی ۱۴۰۲ را در قالب جدول بیان می کنیم.

تعرفه مشاوره روانشناسی در سال ۱۴۰۲ همراه با قیمت دقیق (کلیک نمایید)

آیا هزینه مشاوره های مختلف فرق دارد؟

هزینه مشاوره آنلاین و تلفنی چقدر است؟

قیمت ویزیت روانشناس

ویزیت روانپزشک ۱۴۰۲

هزینه روانکاو خوب در تهران

برای رزرو وقت آنلاین و حضوری مشاوره با نرخ مصوب به صفحه مشاوره روانشناسی آنلاین و حضوری مراجعه فرمایید

بنظرتون چرا ما برای حل هر مساله مهمی همیشه دنبال چیزهای رایگان یا مشاوره ارزان قیمت میگردیم.چرا حاضریم براحتی برای خرید فست فود و غذاهای ناسالم هزینه کنیم اما حاضر نیستیم برای حل مشکلاتی که ممکنه سالها ما رو اذیت کنن پول بدیم؟

تحقیقات نشان می دهد که مشاوره روانشناسی می تواند به امور مالی شما کمک کند.اگر اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید و استرس شما کمتر باشد ، احتمالاً راحت تر می توانید کاری را که دوست دارید پیدا کنید و در آن کار موفق باشید ، در نتیجه پول بیشتری می سازید و آنوقت پرداخت این هزینه های ناچیز درمان شما را اذیت نخواهد کرد.

ما تو این مقاله تعرفه روانشناسی ۱۴۰۲ و هزینه های مشاوره رو طبق قانون بیان کردیم تا از اون مطلع باشین.

تعرفه مشاوره روانشناسی 1402

 

تعرفه مشاوره روانشناسی ۱۴۰۲

هزینه هایی که روانشناسان از مراجعین می گیرند متفاوت است و به نوع خدمات ارائه شده و نحوه مشاوره بستگی دارد که مبلغ آن برطبق تعرفه مشاوره روانشناسی ۱۴۰۲ که از سوی سازمان نظام روانشناسی مشخص می شود ، تعیین می گردد.

بر اساس آخرین اخبار قرار است که تقریبا مبلغ ۲۰% به تعرفه مشاوره روانشناسی سال ۱۴۰۱ اضافه شود که با در نظر گرفتن آن، تعرفه روانشناسی سال ۱۴۰۲ برای ۴۵ دقیقه مشاوره توسط یک دکتر روانشناس ۲۷۰ هزار تومان و برای یک درمانگر با مدرک کارشناسی ارشد ۲۳۰ هزار تومان می شود.که ممکن است بر حسب سابقه کار درمانگر این مبلغ تغییر کند.

برای شناخت بهترین مشاوران روانشناسی تهران به صفحه روانشناس معروف مراجعه فرمایید

اما برخی از عواملی که می توانند قیمت مشاوره را تحت تأثیر قرار دهند عبارتند از:

میزان تحصیلات روانشناس

میزان تحصیلات روانشناس نقش مهمی در تعیین هزینه‌های مربوط به خدمات درمانی دارد. معمولا درمانگرانی که مدارج عالی تحصیلی را طی کرده اند و بسیار با تجربه هستند هزینه های بیشتری را دریافت می کنند.

محل درمان

موقعیت‌ جغرافیایی و محل درمان نیز از جمله عواملی است که بر هزینه‌های تراپیست تأثیر می‌گذارد.از آنجاییکه هزینه های زندگی در کلان شهرها و مناطق بزرگ بیشتر است هزینه تراپیست را تحت تاثیر قرار می دهد.

شهرت درمانگر

شهرت درمانگر و اینکه مراجعین بسیاری او را بشناسند و به یکدیگر معرفی کنند نیز از دیگر عوامل موثر در تعیین هزینه ویزیت روانشناس است.اغلب هزینه ویزیت روانشناس معروف بخاطر میزان بالای تقاضا بیشتر است.

طول جلسه درمان

طول جلسه درمان مبتنی بر نوع بیماری یا اختلالی بستگی دارد که برای رفع آن به روانشناس مراجعه می‌کنید.هرچه دوره درمان طولانی تر باشد ، مشتری به طور معمول هزینه بیشتری را باید پرداخت کند.

تخصص

تجربه و تخصص قطعا می‌تواند سبب شد تا روش به کار رفته از طریق روانشناس ماهر برای فرد مراجعه‌کننده بسیار موثر‌تر واقع شود.وقتی درمانگر در زمینه مشکل شما متخصص و با تجربه باشد، یا فرد با شرایط غیرمعمول یا چالش برانگیز را درمان کند ، هزینه مشاوره بیشتر خواهد بود.

 

نوع روش درمانی

روش درمان می‌تواند بر هزینه‌های مشاوره تاثیرگذار باشد. به عنوان مثال، برخی روانشناسان از روش‌های درمانی خاصی مانند روانکاوی، روش‌های شناختی_رفتاری، یا مداخله‌های مبتنی بر ذهن‌آگاهی استفاده می‌کنند که هرکدام ممکن است هزینه‌های مختلفی داشته باشند.

تعرفه روانشناسی 1400

تعرفه روانشناسی ۱۴۰۲ بر اساس نوع مشاوره

تعرفه روانشناسی ۱۴۰۲ بر اساس نوع مشاوره متفاوت است.بطور کلی هزینه مشاوره فردی برای ۴۵ دقیقه ۲۳۰ هزارتومان و برای زوج درمانی ۲۹۰ هزار تومان در نظر گرفته شده که همانطور که در بالا گفتیم این مبالغ تحت تاثیر عوامل متعددی ممکن است کم و زیاد شود.مثلا هزینه مشاوره خانواده با هزینه مشاوره قبل از ازدواج، روان درمانی یا سکس تراپی کمی متفاوت است.

جدول تعرفه سازمان نظام روانشناسی ۱۴۰۲

جدول تعرفه سازمان نظام روانشناسی ۱۴۰۲

تعرفه سازمان نظام روانشناسی سال ۱۴۰۲در سایت همین سازمان طبق جدول آورده شده است.طبق اطلاعیه نرخ روانشناسی و مشاوره برای سال ۱۴۰۱، ۲۰ درصد افزایش یافته است که ما مبالغ جدول تعرفه سازمان نظام روانشناسی ۱۴۰۲را بر همین اساس درج کرده ایم.ولیکن ممکن است مراکز مشاوره برای مشاوره های زوج درمانی، خانواده درمانی و … پکیج های تخفیفاتی در نظر گرفته باشند که در آن این مبالغ تغییر کرده باشد.

لازم به ذکر است که در سایت اطلاعیه ای برای تعرفه مشاوره تلفنی سازمان نظام روانشناسی آورده نشده است اما در شرایط کنونی که درگیر بیماری کویید ۱۹ هستیم و بسیاری از خانواده ها و افراد نیاز حیاتی به مشاوره تلفنی دارند احتمال دارد که تعرفه مشاوره تلفنی در اینده از سوی سازمان اعلام گردد.

مدیرکل دفتر مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور طی بیانیه ای اعلام کرد که  تعرفه مشاوره روانشناسی بهزیستی تقریبا نزدیک به تعرفه سازمان نظام روانشناسی است اما پیشنهاد شده که برای جلسات مشاوره با یک دکتر روانشناس در کلان شهرهایی مثل تهران ۱۴۵ هزار تومان و با کارشناسی ارشد ۱۱۲ هزار تومان دریافت شود.این قیمت برای سال ۱۴۰۱ می باشد.

بر اساس بیانیه سازمان تعرفه ها برای تهران و شهرستان ها یکی است در نتیجه قیمت مشاوره روانشناسی با دکتر روانشناس در شهرستان ها هم ۲۷۰ هزارتومان و با کارشناس ارشد ۲۳۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است.

هزینه مشاوره آنلاین و تلفنی

همانطور که گفتیم هزینه مشاوره آنلاین و تلفنی بطور مشخص از سوی سازمان تعیین نشده است و از طرفی خیلی از افراد بخاطر مزایای این نوع از مشاوره تمایل دارند تا بصورت آنلاین یا تلفنی با درمانگر خود ارتباط برقرار کنند.

اما از انجاییکه جلسات مشاوره حضوری و انلاین تفاوتی با هم ندارند و خدماتی که روانشناس ارائه می دهد مشابه است در نتیجه هزینه مشاوره آنلاین و هزینه مشاوره تلفنی با حضوری یکسان است.

 

قیمت ویزیت روانشناس

قیمت ویزیت روانشناس بر اساس تعرفه سازمان نظام روانشناسی بسته به میزان تحصیلات درمانگر دارد.مسلما قیمت ویزیت یک دکتر روانشناس از یک کارشناس ارشد روانشناسی بیشتر است.

اما عوامل دیگری هم هست که ممکن است قیمت ویزیت روانشناس را تحت تاثیر قرار دهد مثل میزان تجربه درمانگر، شهرت، محل درمان، طول جلسه درمان و …

در حال حاضر برای ارائه خدمات روانشناسی، بیمه ای وجود ندارد اما رییس سازمان نظام روانشناسی اعلام کرده که برای سال ۱۴۰۲ قرار است مردم از بیمه ها برای خدمات روانشناسی و مشاوره استفاده کنند.

هزینه ویزیت روانپزشک ۱۴۰۲

 

هزینه ویزیت روانپزشک ۱۴۰۲

هزینه ویزیت روانپزشک در سال ۱۴۰۲ در بخش خصوصی درصورت  عدم اجرای نسخه الکترونیک سلامت ۹۰ هزارتومان و با اجرای نسخه الکترونیک از مبلغ ۱۰۶۵۰۰ تومان می باشد.هزینه ویزیت فوق تخصص روانپزشکی ۲۰۴ هزار تومان می باشد.روانشناس و روانپزشک هردو در حوزه سلامت روان کار میکنند.روانپزشکان بعد از دوره پزشکی عمومی وارد حوزه تخصصی روانپزشکی می شوند و در نهایت بعنوان متخصص روانپزشکی یا متخصص اعصاب روان مشغول به کار می گردند.

اگر می خواهید تفاوت روانشناس و روانپزشک را بدانید تا بفهمید برای حل مشکلتان به کدامیک مراجعه کنید به صفحه تفاوت روانشناس و روانپزشک  سر بزنید.

هزینه روانکاو خوب در تهران

هزینه روانکاو خوب در تهران

هزینه روانکاو خوب در تهران برای هر جلسه حداقل ۳۵۰ هزار تومان است.همانطور که در هر شغل و رشته یکسری افراد بهتر و با تجربه تر هستند در مورد رشته روانشناسی و کلا روانشناس و روانکاو و مشاور هم این قضیه صدق می کند.نمی توانیم چون یکسری از مشاوران بدرستی کارانجام نداده اند یا رضایت مراجعه کننده را جلب نکرده اند بگوییم تمام روانشناسان فقط دنبال پول هستند و هیچ کاری نمی کنند.

مسلما کسی که بدنبال دریافت خدمات خوب می باشد بایستی هزینه های دریافتی آن روانشناس را هم بپذیرد.وگرنه بسیاری از شماره های گویا و مشاوران هستند که رایگان مشاوره م دهند اما آیا می توانند نکات منفی و اشتباهات یک عمر زندگی شما را در چند دقیقه صحبت تلفنی در بیاورند و به شما راهکار موثر بدهند.مسلم است که نمی شود.هر مراجعه کننده ای سالهاست که با این باورها و این شخصیت زندگی کرده و قطعا ۶ ماه تا یکسال حداقل زمان می برد تا باورهای جدید تثبیت شود و روانشناس بتواند برای شما کاری بکند.انتظار نداشته باشید یک شبه یا با ۴ تا ۵ جلسه کامل خوب بشوید.

به طور کلی باید گفت نیازها و ترجیحات شخصی هر فرد نیز می‌تواند بر هزینه‌های مشاوره تأثیر بگذارد. برخی از افراد ممکن است آمادگی‌های لازم برای پرداخت هزینه‌های بیشتر را داشته باشند به شرط اینکه از خدمات با کیفیت بالاتری بهره‌مند شوند، درحالی‌که برخی دیگر ممکن است ترجیح دهند به دنبال روش‌هایی با هزینه کمتر باشند.

هزینه تراپی می‌تواند بسیار متغیر باشد و بسته به عوامل فردی و شرایط خاص هر فرد تغییر کند. اما این موارد باید در نظر گرفته شود که یافتن تراپیست خوب برای بهبود سلامت روان بسیار ارزشمند است. از این رو بهتر است علاوه بر در نظر گرفتن هزینه‌ها، به فکر یافتن یک تراپیست یا روانشناس کاربلد و حرفه‌ای نیز باشیم.

روانشناس تلفنی
78 Comments
  1. تو این کشور صحبت کردن از سلامت روان جوکه

  2. رفتن پیش روانشناس مشکلات زیادی به بار میاره. مشاور معمولا حرفه‌ای شمارو گوش میکنه و بعد اونها به شکلی حرفه ای به شما برمیگردونه. بعد میگه شما باید سالها مراجعه کنید تا بتونه براتون ریشه یابی کنه. بعد یه اسم مناسب برا بیماریتون پیداکنه و با چندتا ریتالین و تری هگزیفنیدیل شمارو راهی خونه میکنه. هزینه روانشناسی رو بدید بادام بخرید برید تو طبیعت.

    • مشاور سایت روان آگاه 6 فروردین, 1401 در 4:47 ق.ظ پاسخ

      بی شک تمام تلاش بشر در طی قرنها در جهت گسترش علم و تخصص برای رفاه و بهبود کیفیت زندگی انسان بوده است و همانطور که جسم ما نیاز به پزشکان متخصص دارد روح و روان انسان نیز از اهمیت بیشتری برخوردار بوده و نیاز به توجه و پیگیری بیشتر دارد و تخصص و علم روانشناسی به عنوان یکی از علوم فوق العاده اثرگذار در تلاش برای ایجاد شادابی و خوشحالی و احساس خوشبختی انسان است و بدبختی جامعه امروز ما دقیقا به خاطر تفکر غلط افرادی چون شما و ساده لوحی کسانی است که گول حرفهای افراد غیر متخصصی چون شما را می‌خورند و برای حل مشکلات روحی و روانی خود دیر به متخصص روانشناسی مراجعه می‌کنند و گره ای که به راحتی و با چند جلسه درمان می‌شود حل کرد را تبدیل به گره کوری می‌کنند که نياز به پیگیری و تلاش بیشتر همکاران دلسوز روانشناس و روانپزشکمان دارد.

      لذا از شما و تمام مردم آگاه و فهیم جامعه و کشور عزیزم تقاضا دارم که با دید بازتر و منطقی تر نسبت به نیازهای روحی و روانی خود نیز توجه داشته باشیم و در جهت گسترش فرهنگ مراجعه به روانشناس گامی موثر برداریم.

      • با سلام؛ از لحن و گفتار شما مشاور سایت روان آگاه و همچنین استفاده از کلمه زیبای “ساده لوح” در جملاتتون، کاملا مشخصه که چقدر به کارتون مسلط هستین و اصلا قصد دیگه ای ندارید.
        من تجربه شخصی خودمو میگم. شاید به کام برخی افراد متخصص و مشاور زیاد خوش نیاد. ولی اگر در زندگی شخصی و خانوادگی دچار مشکل هستید، تنها راه اینه که برید از مراجع معتبر و کتب مربوطه در این زمینه کمک بگیرید و مطالعه کنین. باور کنین هیچکس نمیتونه به شما، مثل خودتون کمک کنه. مشاور نهایتا خیلی وقت بذاره، میتونه قطره ای از دریای زندگی شما را واکاوی و تحلیل کنه. و نهایتا یه راه درست یا غلط به شما پیشنهاد کنه. پس بهترین راه کمک به خودتون، ارتقاء سطح مطالعه و علمیه. خداروشکر این روزا با وجود اینترنت و کتابخانه های رایگان و آنلاین، هزینه چندانی هم متحمل نمیشین. کافیه روزی نیم ساعت از وبگردی تو سایت ها و کانال ها و پیج های جوک و سرگرمی، کم کنین و برید چند خط کتاب خوب بخونین. یا حتی فیلم خوب یا موسیقی خوب. مطمین باشین هم مقرون به صرفه تر از حق مشاوره عزیزان مشاور (که مردم را ساده لوح فرض میکنن) هست، هم باعث رشد و تعالی روح و جسمتون میشه. امیدوارم کامنتم حذف نشه.

        • مشاور سایت روان آگاه 30 فروردین, 1401 در 6:30 ق.ظ پاسخ

          با سلام و سپاس از توجه و حسن ظن شما به مطالب سایت روان آگاه
          و درک معنای مثبت سلیم و صاف و صادق از کلمه ساده لوح
          ضمن احترام به نظر و تجربه شما و تایید ارزشمندی منابع و کتب لازم به ذکر است کار و تخصص روانشناس و رواندرمانی به مثابه عمل جراحی توسط یک پزشک جراح قلب می ماند آیا شما با مطالعه کتاب‌ها می تواند مشکل قلبتان را برطرف کنید هرگز چنین نیست
          پس در عین اینکه ما همه عزیزان را تشویق و دعوت به مطالعه کتاب و منابع معتبر میکنیم در هنگام بروز مشکلات حتما در اولین فرصت از کمک متخصص حوزه مربوطه کمک بگیرید تا به بهبود کیفیت زندگی و روابط فردی و خانوادگی و اجتماعی خود کمک کنید

          • سلام، اگر واقعا بدون کمک مشاور و روانشناس و فقط با مطالعه و بالا رفتن تحصیلات و خوردن بادام میشد مشکلات ناشی از شناخت بشر را درمان کرد، پس چرا بالا ترین امار خود شیفتگی و و افسردگی و اضطراب و نهایتا خودکشی در قشر تحصیل کرده وجود دارد، وقتی دید شما به کسانی که متخصصان مراقبت از سلامت روان هستند این هست،لطفا بیستر مطالعه کنید بلکه متوجه بشید چه نوع از این اختلالاتی را که ذکر کردم دارید، شاید بتونید به خودتون با بادام خوردن کمک کنید، در ضمن پس بهتره با این نوع راهنمایی کردن سلامت روان مردم را به خطر نندازی،متشکرم

        • سلام
          برو بعد از دیپلم دوازده سال مطالعه و تحقیق کن و مقاله و پایان نامه بده بعد اطلاعات تون واسه درمان خودتون کافی میشه

        • سلام . من به عنوان یک فرد که با مشاور و مشاوره در تکاس هستم . بتید بگم که خوندن مطالبی که در اینترنت و کتابها است شاید تنها باعث آرامش و خیال آرام بشه و بتونی مقطعی مشکلت رو درک و حل کنی .ولی انسانها به گوش شنوا نیاز دارند تا دردهایی که نمیتونن فریاد بنن و یا با کسی بیان گنند . بیان کرده و بدون قضاوت شدن حس آرامش درونی را دریافت کنند و شاید هم راهکاری در جریان این مشاوره و درد دل دریافت کنند.

      • داستان نگو ترو خدا تعرفه روانشناسی تو این مملکت سر به فلک کشیده فقط اونایی که کار بلد نیستم کم میگیرن تا زمانی که جا افتادن تا…

    • روان‌شناس بالینی 1 اردیبهشت, 1401 در 7:56 ق.ظ پاسخ

      با سلام
      ۱-روان‌شناس و مشاور دارو تجویز نمی‌کنند.
      ۲-تجویز دارو از وظایف روان‌پزشک است.
      ۳-تعداد جلسات درمانی مورد نیاز وابسته به نوع اختلال و روش درمانی مورد استفاده و میزان همکاری بیمار و … می‌باشد.
      ۴-…

    • عزیزم روانشناس دارو تجویز نمیکنه…دیدتون رو گسترش بدین

    • بله سیصد هزارتومن بادام با یک سفر در پارک محل . اینم جایگاه علم در این سرزمین. اگه نشد باز هم مجدد یک کیلو بادام با پارک چیتگر. مرحله بعد یک کیلو بادام و جاده چالوس….

      • سلام
        تاکی از مسائلت فرار کنی و بری پارک تازه پارک میتونه جنبه مثبت این قضیه باشه .یه نفر به خاطر فرار دچار اعتیاد میشه ،دچار روابط مختلف میشه و…
        اینها همه مسکن است که شما را در لحظه آروم میکنند و شما با این رفتارها روی مسئله مهم زندگیتون سرپوش میزارید که انگار هیچ اتفاقی نیفتاده یه روان درمانگر مسئله را کاوش میکنه و درمان انجام میده که مجدد درگیر این مسائل نشی.
        روان سالم مساوی جسم سالم

    • سلام. شما الان با این نگاه به روانشناس، حتما” نیاز به مشاوره دارید. احتمالا” اشتباهی به فالگیر مراجعه کردید.

    • ضمن احترام ؛ قطعا شما با علم روانشناسی هیچ آشنایی ندارید و کاملا بدون آگاهی و احتمالا از روی تجربه ای اشتباه ، برداشت شخصی خودتون رو به همه تعمیم می دید

    • روانشناس دارو تجویز نمی کنه. خیلی از مشکلات با جلسات مشاوره برطرف می شه. بهتره قبل مراجع پیش روانشناس مطمئن باشید از دانشگاه معتبر فارغ التحصیل شده باشه.

    • حتی انقدر نمیدونی که روانشناس دارو تجویز نمیکنه بعد درباره روانشناسی نطق میکنی ؟ حتما به یک روانشناس مراجعه کن

    • ممنونم از نظرتون. ولی روانشناس دارو تجویز نمیکنه. در مملکتی که مردمش هنوز تفاوت روانشناس و روانپزشک رو نمیدونند بهتره بادام درمانی صورت بگیره تا روان درمانی.

      • بادام درمانگر 13 آذر, 1401 در 9:34 ق.ظ پاسخ

        من یه کارمندم که قبلا حدود دوسال میرفتم جلسات روان درمانی، محل کارم عوض شد و ناچارا الان دارم با حقوقی برابر با اون چیزی که توسال 99 می گرفتم کار میکنم. مجددا تصمیم گرفتم روان درمانی رو شروع کنم و متوجه شدم درمانگرم به نسبت پارسال هزینه جلسه رو دو برابر کرده و طول مدت جلسه را هم کاهش داده، در حالی که حقوق من تقریبا نصف شده، تصمیم گرفتم به جاهی ماهی 3 میلیون و دویست (که تقریبا نصف حقوقمه) هزینه جلسه روان درمانی، ماهی یک میلیون خرید درمانی کنم و به قول شما با مسکن های لحظه ای روزگارمو بگذرونم. بنظرتون الان مشکل از منه و منم بهتره بادام درمانی کنم یا مشکل از درمانگر و مرکز درمانی بی انصاف؟؟ (لازمه بگم درمانگرم کارشناسی ارشد هستن و با توجه به سن و سالشون، سابقه زیادی هم ندارن، ولی منکر تواناییشون نمیشم، جلسات هم آنلاین هست و منم خودم کارشناسی ارشد خوندم و 9 سال سابقه کار دارم)

    • اگر بادام حل می‌کرد ک من تا حالا هزاربار خوب شده بودم خوشبحالت با بادام خوب شدی …بعد هنوز فرق روانشناس ک کارش مشاوره س با روانپزشک نمیدونی ک دارو میده …

    • دوست عزیز مشکلاتی مثل سایکوز نروز مشکلات شخصیتی و خلقی و مشکلات کودک اوتیسم و…. با بادوم خوردن تو طبیعت درست نمیشه

    • چی میگیدد این حرفارو از کجا میارین همین ذهنیت های عقب افتاده اس که کشورمونو تبدیل به یه کشور جهان سومی کرده و هیچکس نمیتونه موفق شه دیگ 😑

    • دوست عزیز روانشناس اصلا قادر به تجویز دارو نیست. در همه موارد هم نیاز به مراجعه چندسال به روانشناس نیست. بلکه مثلا در درمان شناختی رفتاری طی 12 جلسه به طور متوسط مشکل شما تا حد زیادی حل خواهد شد. اما مثل سرماخوردگی که ممکنه هر زمستان رخ بده. مشکلات روانشناختی نیز ممکنه هر از چندگاهی سرو کله شون پیدا بشه و ما نیاز داشته باشیم مجدد برای درمان مراجعه کنیم. لذا نمیشه برای همه مشکلات یه نسخه پیچید. ریشه مشکلات نیز در یکی دو جلسه اول که کسب تاریخچه هست پیدا میشه منتهی درمانش ممکنه بسته به شدت مشکل طول بکشه

    • سلام و درود
      شما دوست عزیز اینقدر حرفتون بی پایه و اساس هست که هنوز فرق بین روانشناس و روانپزشک رو نمیدونید. روانشناس دارو تجویز نمیکنه لطفا شما برو بادامت رو بخور و برای مردم تعیین تکلیف نکن…

  3. موافقم لطفا دید مردم رو تا این اندازه نسبت مشاور و روانشناس بد نکنید ،و دانش روانشناسان را در حد یک کلاهبرداری تقلیل ندید

  4. روان‌شناس بالینی 1 اردیبهشت, 1401 در 8:00 ق.ظ پاسخ

    متأسفانه عدم پذیرش مسئولیت از سوی برخی
    مراجعان و بیماران به طولانی یا بی نتیجه شدن
    درمان می‌انجامد…

    اکثر این افراد همان کسانی هستند که
    ترجیح می‌دهند با صرف هزینه‌های چند ده میلیونی ،
    حل مشکلات‌شان را به طلسم و فال و … بسپارند

  5. با احترام، اما متاسفانه ابن دوستمون درست میگن که مشاور ها فقط قطره ای از دریای پرطلاطم زندگی مارو میشنون، من پیش سه تا رفتم و هرکدوم زندگی خودشون براشون مهمتر از حرفای من بود ، همش از خودشون میگفتن وحرفایی که درمورد زندگیم میزدم رو باجون ودل گوش نمیکردن، فقط درجواب، یکسری حرفهای انگیزشی بی محتوا وبی عمق میزدن! ویا قضاوت میکردن، اوه اوه مشاورهای تلفنی هم درصدبالاییشون آدمو میکوبن، و نگاه از بالا به پایین دارن، حضوریا هم همینطور ، هیچکس مث خود آدم نمیتونه چیزهایی که بش گذشته رودرک کنه ، کاش یه روانشناس خوووب گیر میومد… هست اما کم هست ،

    • همونطور که در همه ی تخصص ها سطح مهارتها متفاوته و شما با تحقیق سراغ بهترین متخصص میرید برای مراجعه به روانشناس هم لازمه با تحقیق و دقت عمل کنید.
      تجربه ی موفق من از مراجعه به مشاور، گذر از خاطرات تلخی بود که برام حل نشده بود و همه ابعاد زندگی و روابط خانوادگیم رو تحت تاثیر قرار داده بود.

      • وقتی داری حرف های اعتقادی میزنی مشخصه ذره ای از علم بو نبردی
        وقتی وارد یک حوزه علمی میشی مذهب دین و هرچی از بچگی توی گوشمون خوندن باید بزاریم کنار و با علم روز دنيا و هم قدم با رفرنس های معتبر پیش بریم
        همجنسگرایی بیماری نیست
        درمان هنگامی معنا پیدا می‌کند که بیماری وجود داشته باشد
        همجنسگرایی درمان ندارن چون بیماری نیست

    • سلام سحر خانم
      همینطور که از پیامتون متوجه شدم شما زخم خورده مشاور هستید من خودم یک مشاورم و حرف شما را کاملا قبول دارم که یکسری مشاورها فقط از خودشون تعریف میکنن اینها چون خودشون درمان نشدن وگر نه مشاور درمان شده با مراجع همدلی داره و با جون و دل حرفای مراجعشو گوش میده.
      سعی کنید درمانگری را انتخاب کنید که خودش از لحاظ سلامت روان تایید شده باشه که بهتون زخم نزنه.
      موفق و موید باشید

      • سلام خانم زارعی، با ح فتون موافقم اما از کجا بفهمیم که خودشون از لحاظ سلامت روان تایید شده هستند؟

  6. سلام به همه ی عزیزان به عنوان یک مشاور خانواده عرض کنم متاسفانه در یک برهه ی زمانی از سوی سازمانهای مربوطه بدون انجام مصاحبه های دقیق علمی بی مهابا به افراد زیادی که صلاحیت علمی کافی نداشته اند و صرفا در این رشته ها فارغ التحصیل شده و دوره های تکمیلی را ندیده بوده اند مجوز کار مشاوره داده شده است البته در سالهای اخیر این روند تغییر کرده است دوستانی که از مشاوران و نتیجه ی ضعیف کار ایشون شاکی هستند حق دارند چون احتمالا نزد این مشاوران کم سواد مراجعه نموده اند خیلی خوبه که این صحبتها مطرح شوند تا مسئولین یک بازبینی در مجوزهایی که به مشاوران و روانشناسان داده اند بنمایند و مجوز خیلیها را باطل کنند. به شما توصیه می کنم اگر قصد مراجعه به مشاور و روانشناس داشتید حتما قبلش تحقیق کنید و پیش کسی بروید که دیگران از نتیجه ی کارش راضی بوده اند وگرنه مشاوره مانند هر علم دیگری حاصل سالها تحقیق و تلاش دانشمندان این حوزه است و در امریکا ما ویزیتهای پانصد و هزار دلاری برای ۴۵ دقیقه مشاوره هم داریم به شرطیکه مشاورش سواد کافی داشته و متعهد به اخلاق حرفه ای باشد و علمیست که به افراد زیادی در سرتاسر دنیا در زمینه های گوناگون کمک کرده.
    در پایان از همگی عزیزان تقاضا دارم بیاییم یاد بگیریم که درباره ی آنچه در تخصص ما نیست بی مهابا سخن نگوییم.
    دوستدار شما عزیزان یک مشاور خانواده که مراجعانم ازم راضی بوده و معتقد بوده اند که تونستم بهشون کمک کنم.

  7. هنوز مردم ما نمی دانند که اگر مشاور گوش میکنه، یک امر علمی هست. هزاران زیر بنای علمی داره این مبحث. از در که وارد بشه آدم که طرف نمی تونه نسخه بپیچه. دعا نویسی که نیست.

  8. با سلام
    روانشناسی شاخه های زیادی داره
    مثل بالینی
    تربیتی
    استعدایابی
    روان سنجی
    هر فردی باید بر اساس نیاز خودش به روانشناس مربوطه مراجعه بکنه
    این طوری میشه جواب گرفت
    روانشناسی هم مثل جراحی مغز و اعصاب، یا متخصص ارتوپدی، یک رشته علمی و بسیار تخصصی هست. شما نمی تونید برای درمان درد قلب تون از اینترنت یا کتابها استفاده بکنید. روانشناسی هم دقیقا شبیه این هست. یا به روانشناسی بی تجربه و غیر متخصص و ناوارد مراجعه کردید و جواب نگرفتید، یا تکالیف روانشناس رو انجام ندادید.. بنده شخصا، تمایل به همجنس گرایی رو درمان کردم که در دنیا جزئ سخت ترین و طاقت فرساترین پروسه های تراپی هست
    لطفا درست عمل بکنیم و عقده هایمان را سر همدیگر خالی نکنیم.. بهتر جواب می گیریم
    یاحق

    • همجنسگرایی رو درمان کردید؟! کاش یکی بود افکار خودتون رو درمان می‌کرد.

      • چون پاسختون خیلی علمی بود. بنده هم خدمت شما عرض می کنم یکی باید افکار شما رو درمان کنه. اصلا من نمی گم خدا میگه همجنس بازی مخالف خلقت هست و اون هایی که تمایل به هجنس رو هم تئوریزه می کنن باید افکارشون رو درمان کنند.
        اتفاقا تو مشاوره موردهای بسیاری هست تمایل به تغییر جنسیت یا همجنس بازی روی فردی که گرفتار شده کار می کنن و طرف بعد یه مدت خودش تصمیم می‌گیره خودش رو از این تمایلاتی که زندگیش رو نابود می کنه خلاص کنه.

    • 😂😂😂😂دیدی گفتم فقط کتاب خوندین دریغ از سر سوزن سواد و استعداد آخه …هم‌جنس‌گرایی مگه درمان میشه!!؟؟خخخخخ راهکارش تایید و صدور مجوز تطبیق جنسی و البته رسیدگی و درمان تبعات روانی شخص و خانواده ش کاش اسم و فامیلتو میگفتی ملت حماقت نکنن پول وقتشون هدرکنن کاش راهی بود حداقل یکربع اول رایگان بود قشنگ متوجه میشدم کی خودش بیماره کی کاربلد بیچاره مردم ایران گیر امثال تو افتادن باید حق داد

    • وقتی هنوز اطلاعی از مهم ترین منبع رشته ای که توش کار میکنی یعنی DSM نداری چجوری ممکنه حرف از درمان بزنی
      وقتی هنوز فرق بیماری و گرایش رو نمیدونی چجوری حرف از درمان می زنی؟
      کدوم درمان؟ وقتی بیماری وجود نداره
      چجوری به خودت اجازه میدی به همجنس گرایی بگی بیماری
      و کاش روشن و واضح بیان میکردی دقیقا کجای جهان دارن همجنسگرایی رو درمان میکنن؟ کجای جهان اصلا هست که توش هنوز یک گرایش متفاوت داشتن بیماری محسوب میشه
      واقعا متاسفم ازینکه توی جامعه روان شناسی افرادی مثل شما حضور دارند

  9. سلام،
    روز بخیر،
    یک علم به اسم روانشناسی توسط پیشینیان ما به وجود آمده(البته بر اساس نیاز) مثل سایر علوم. که قابل احترامه.
    هر کاری هم با پشتکار و تمرین قابل انجامه. اما قرار نیست از اول چرخ رو اختراع کنیم. باید دانش ایجاد شده رو استفاده و گسترش بدیم.
    اگر به مشکل پیش آمده مثل یک بیماری(سرماخوردگی) نگاه کنیم و تمام دستورات مشاور رو به درستی عمل کنیم، حتماً نتیجه خواهیم گرفت. البته خوب برخی روانشناسان هم خیلی به حرفه خودشون اعتقاد ندارن که در همه حرفه‌ها این موضوع وجود داره.
    با تشکر از تمام روانشناسان متعهد

  10. بعد از ۷سال مشاوره و روانکاوی. دیروز روانکاوم به من گفت دیگه چیزی ندارم که به تو بگم. این آخرین جلسه س.
    نابودم کرد.
    میخوام ازش شکایت کنم.

  11. باسلام
    لطفا راهنماییم کنید پسر من خیلی خیلی خجالتی هست وبا هیچکس ارتباط برقرار نمیکنه حتی با اعضا خانواده باید به روانشاس مراجعه کنم یا به روانپزشک ؟؟ کسانیکه اینجور موارد را داشتند وبه نتیجه رسیدند لطفا راهنمایی کنن
    باتشکر

    • در قدم اول به یک روانشناس معتمد مراجعه کنید. اگر ایشون تشخیص بدن، احتمالا شما رو به یک روانپزشک(برای دارو درمانی) معرفی میکنند و در کنارش مشاوره رو برای درمان مشکل ادامه میدن
      مطمئن باشید در این مشکل تنها نیستید و افرادی با مشکل مشابه شما بودند ک وضعشون رو بهبود بخشیدن

  12. سلام من پیش یه روانشناس رفتم اول قیمت ویزیت رو بهم نگفتن ،بعد ۴۵ دقیقه با من صحبت کرد وگت ۳۰۰ میشه با تخفیف،منم کارت به کارت کردم هرچند دلم نبود ولی مجبور بودم،چون طبقه پایین چنتا مرد گنده بودن هرچقدر هم گفتم ندارم گفت باید بدید ،از قضا اومدم بیرون دیدم پول کم نشده حالا یارو دائم زنگ میزنه پول به نظرتون پولشو باید بدم یا نه،ولی من فکر میکردم نهایتا ۲۰۰ شه تازه طرف منو خوب نکرد و برا مشکلم راه حل عملی نداد وگفت باید بازم بیایی ومن توان مالیشو ندارم؟!

  13. سلام میخواستم بدونم چهارصد هزار تومان برای یک ساعت دکترای مشاوره هستن در تهران بصورت آنلاین مشاوره میدن بهم ، آیا زیاد نیست؟ باید با کجا تماس بگیرم تا ببینم زیاده یا نه؟ خواهش میکنم جوابمو بدید

  14. سلام . من هم اصلا تجربه خوبی از روانشناسهایی که مراجعه کردم نداشتم. همه هم دکتر بودن. بنده خودم دانشجوی دکتری جامعه شناسی هستم.
    این مشکل بخشیش به جریان علمی روانشناسی برمیگرده که متاسفانه در دانشگاهها همین چیزها تدریس میشه. دیدگاههای علمی قوی متاسفانه حتی درست درک و ترجمه نشدن چه برسه به اینکه بخوان تدریس بشن. و بعضا حتی مفاهمه های عجیب دوری از اون دیدگاه شده.

    عدم آموزشهای بالینی و کارآموزیهای قوی هم اثر منفی ای داشته.
    واقعا احساس همدلی و راه حل علمی رو نمیشه از عموم روانشناسها دریافت کرد. در حد درد و دل جلسات برگزار میشن.
    من از مواردی که تجربه داشتم کار حرفه ای ندیدم. متاسفانه یه بخش مهمی از مشکل هم فارغ التحصیلات پیام نور هستن. من فکر میکنم روانشناسی روانکاوی رواندرمانگری رو مثل رشته های پزشکی نباید به پیام نور میدادن.

  15. سلام و عرض ادب
    واقعیت امر این است که درمان روان افرادی که سالها زندگی کرده اند بندرت با چند جلسه تغییر یا درمان میشود و اکثر روانشناسها بیشتر از آنکه بتوانند کاری کنند ، دنبال کسب درآمد هستند و به همین دلیل است که متولیان بیمه که خودشان هم از همین قشر پزشک و روانشناس هستند زیر بار بیمه نمیروند
    در نتیجه این یک دور باطل است و بهتر است اگر کسی نگران سلامت روان جامعه است کمی هم به فکر جیب مردم باشد

  16. سلام . من خودم ارشد روانشناسی بالینی هستم و کاملا مخالف روانشناس نماهابی هستم که متاسفانه تعدادشان هم زیاد است و فقط با گرفتن مدرک دانشگاهی و بدونه گذراندن دوره های تخصص وارد کار درمان می شوند و نظر شخصی خودشان را جایگزین کار تخثصی می کنند و به جای درمان دارند به مراجع اسیب بیشتری می زنند و کسانی را که واقعا نباز به درمان دارند از گرفتن خدمات تخصص دلسرد و نا امید می کنند و حتی هزینه ای بالاتر از حد سازمان نظام می گبرند . و یک روانشناسی حتی ما بالینی ها گه رسما زیر شاخه علوم پزشکی هستیم و داروها را تا حدودی می شناسیم تحت هیچ شرایطی حق تجویز دارونداریم و اگر تشخیص ما طبق کتابهای روان پزشکی دارو درمانی در کنار ادامه روان درمانی بود باید مراجع را به روان پزشک ارجاع بدهیم تا دارو بگیرد و نباید با گرفتن دارو مراجع را رها کرد به حال خودش و باید ما خدمات روان درمانی را ادامه بدهیم . البته اگر وضع مالی مراجع خوب نبود باید در حق مشاورش تخفیف داد تا بخاطر مشکل مالی از ادامه درمان منصرف نشود

  17. کافیه بهشون نقد کنی به کارشون میگه ببین الان طبق صفحه فلان. کتاب اریک برن داری بازی فلانو بامن بتزی میکنی ولی من حواسم بود نیافتادم تو تله تو یا…
    خلاصه ناکوت میشی
    البته اینا خوبشن اونایی خوبترن که بتونن مشتری را تا ده ها جلسه بکشونند و. هیچ..
    خلاصه عمر نوح و صبر ایوب گنج قارون را باید داشته باشی و با تحمل ننا امیدی تا ببینی نتیجه درست میشه یا نه
    آخرش هم میگن حوزه علوم انسانی قطعیت وجود نداره.
    پیدا کن پرتغال فروش را

  18. دیگه روانشناسها فقط به جیب خودشون فکر میکنن. من که پیش یکی رفتم تمام مدت با سگش بازی میکرد. آخرشم منو از سر خودش باز کرد. پیش یکی دیگه رفتم که خیلی باحوصله به حرفام گوش داد ولی اینقدر سریع صحبت میکرد که سرگیجه گرفتم و اصلا از حرفاش چیزی نفهمیدم. آخرش گفتم بهتره با دیوار حرف بزنم . اقلا هزینه ای نمیدم. قدیما دانش روانشناسان خیلی بیشتر بود

  19. همه ما در زندگی نیاز به یک مشاور داریم.هستند افرادی که فقط دوست دارند صحبت هاشون و یکی بشنوه ولی کسی رو ندارن یا جرئت گفتن رو ندارن،افرادی که تو نهایت صحت و سلامتی جسم ن ولی روانشون در عذابه،روحشون خستست.
    مشاور و روانشناس کار مشاوره و درمان رو انجام میدن
    حالا این که مراجع چقدر به صحبت های روانشناس یا مشاور عمل میکنه و با اگاهی به دست اومده،اون ها رو در زندگی خودش،پیاده میکنه،بستگی به مراجع داره.اگر فکر میکنید میشه با خوندن چندتا دونه کتاب روانشناسی و انگیزشی،روانشناس شد،باید بگم سخت در اشتباهید.

    • بحث مفیدی بود و اینکه ۱۴۰۰۰۰هزینه روانشناس اونم به مدت چندین جلسه واقعا مریض شدن هم این روزا نمیصرفه چه برسه به بقیه چیزا

  20. چقد نگاها نسبت به رونشناسی منفیه. بیاید قبول کنیم روانشناسا هم یک سری انسان هستن که ممکنه خودشون هزاران مشکل داشته باشن. اونا خدا نیستن!!! نمی تونن معجزه کنن. من خودم به شخصه بخاطر کمک به آدما دوست داشتم که روانشناسی بخونم. بخشی از عمرم رو صرف خوندن مطالبی مثل ریاضی و فیزیک کردم که پایه های علم هستند اما در اشاعه اون ها رستگاری رو ندیدم هر چند که برای بقای تمام علوم لازم اند و ضروری. تصورم اینه که متخصصین علوم انسانی امروز بیشتر از همیشه نقش مهمی پیدا کردن. تا زمانی که ادما روان سالمی نداشته باشن نمی تونن پزشک و مهندس و معلم موفقی بشن. بنابراین حضور روانشناسا لازمه. تو هر حرفه ای ادم با سواد و بی سواد هست. مهندسای بی سواد مگه کم هستن؟؟؟ اساتید و معلم های بی سواد مگه کم هستند؟؟؟ شما هر سوال ریاضی از یه معلم ریاضی بپرسی بلده؟؟؟ خبر چون دانش ادمی محدوده و در محدوده ی اطلاعات و مطالعات اون قرار داره. مهندسین و پزشکان هم همینطور هستن. پس بجای ایراد گرفتن از روانشناس ها باید دید خودمون رو هم تغییر بدیم بهشون. اونا در حد توان شون برای حال خوب شما تلاش می کنن و کم نیستن افرادی که وجدان کاری بالایی دارن. تو هر حرفه ای وارد بشید همینه. یه مبل ساز نمیتونه چیزی که دقیقا در ذهن شماست رو بسازه. یه معلم نمیتونه تمام دانش مغزش رو به شما انتقال بده تازه اگه سطح یادگیری تون مطلوب باشه. یه مهندس نمیتونه ساختمان بی نقصی بسازه. پس روانشناسا هم میتونن نقص و کاستی داشته باشن. چرا توقع دارین با افسردگی حاد برید پیش روانشناس و وقتی از در خارج میشین خوب شده باشین؟افسردگی هزاران منشا ژنتیکی محیطی داره شما شاید با تجویز یه روانشناس خوب بشین شاید نشید شاید ده جلسه ای خوب بشید شاید بیست جلسه ای شاید دوباره حالتون بد بشه شاید درمان تون طول بکشه شاید درمان پذیر نباشید پس لطفا روانشناس رو با جادوگر قصه های خیالی اشتباه نگیرید عزیزان

  21. ای بابا
    چیزی که تجربه من میگه با ساعتی 700 هزار تومان ناقابل پیش روانپزشک مشاوره رفتم تهش شد ناراحتی خشم و … تا چیز دیگه
    توی کشور ما من تا الان چیز مثبتی ندیدم
    به نظر خودم هم هیچ چیزی نمیتونه به ادم کمک کنه جز خودش و دوستان نزدیکش… قدر دوستای خوبتون بدونید اونا خیلی کمک کنده اند بخصوص تو بحرانها.
    روانپزشک من فقط به ساعتش توجه داشت تهش هم میگف دارو هر چی دوست داری بگو برات بنویسم .آرامبخش میخایی یا ضد افسردگی.
    به نظرم دئارو خوب نیست بیا جلسات رواندرمانی. نفهمیدم چند میلیون هزینه کردم. انگار مسخ بودم و میرفتم ولی الان که نمیرم و ازش خشم دارم هیچ گاه توصیه نمیکنم به کسی.

  22. سلام من با دیدگاه این افرادی که نوشتن روانشناس یا مشاور کاری نمیتونه بکنه مخالفم چون خودم مراجع بودم و با کمک یه درمانگر طی چند جلسه کوتاه راه حل پیدا کردم و زندگی مو از فرو پاشی نجات دادم شاید اگر ایشون نبود هیچوقت الان در جایگاهی که هستم نبودم و این نظر شخصی بنده هست.

  23. با سلام خدمت مردم همیشه در صحنه

    این امر که پزشک یا روانپزشک یا مشاور نقش بسیار موثری در پویایی زندگی ما دارن بر هیچکس پوشیده نیست.ولی وقتی یه فرد نا آگاه مثل من میاد یک مطلب نا درست در این مورد میگه نباید شمای پزشک یا مشاور در برابر اون جبهه بگیرید.مسلما شما در مورد کاری که دارید انجام میدید آگاهی کامل دارید و سالها در موردش مطالعه و کنکاش کردید.پس بهتره عوض اینکه بهش تیکه بپرونید که وضعش بدتر بشه و بره یه جای دیگه یه حرف اشتباه دیگه بزنه با همون متانت و بزرگی که دارید اونو راهنمایی کنید.اون اگر میفهمید که بادام نمیگرفت دستش بره پارک بشینه بخوره.مسلما بادام واسه چت خوری بعدشه.اون گیرش یه چی دیگست که فقط تو پارک پیدا میشه.پس لطفا راهنماییش کنید.سپاسگزارم

    • ضعیف ترین قشر جامعه دکتر میشن برای همین جونشون پول و اون رفتارها هم عقده های دوران کودکی مخصوصا در خانمها و درصدی آقایان

  24. سلام به عزیزان
    به نظر من همه حق دارن تا در مورد تجربیاتشون نظر بدن. دکتر خوب بودن به درس خوندن تو دانشگاه معتبر یا گرفتن مبالغ بالا بابت مشاوره نیست. روانشناس خوب کسی که خودش این رشته رو دوست داشته باشه، نسبت به دیگران و درمانشون احساس مسئولیت داشته باشه و بعد از گرفتن مدرک تحصیلی سالها برای بهتر شدن تلاش کرده باشه. با عذرخواهی از روانشناسان جمع و با توجه به اینکه من خودم هم یک روانشناسم باید بگم در کشور ما متأسفانه تا دلتون بخواد پزشک، روانشناس و هزاران هزار متخصص بیسواد هست که باعث شدن این علم همچنان در کشور ما غریب بمونه. روانشناس فقط نمیشنوه‌، یه روانشناس خوب روح شمارو جراحی می‌کنه در حالی که خودتون هشیارید و میتونید زخمهایی رو مشاهده کنید که سالها از اون بی خبر بودید
    امیدوارم روزی برسه که در کشورمون ایران روانشناس جایگاه واقعی خودش رو پیدا کنه و مراجع آرامش در اتاق درمان رو هرگز فراموش نکنه. موفق باشید

  25. مشاور بی ادعا 5 بهمن, 1401 در 9:03 ب.ظ پاسخ

    با سلام خدمت همه دوستان عزیز ،من سالهاست کار مشاوره انجام میدم از دید خودم خوب تونستم با مراجعان ارتباط برقرار کنم و معمولا راضی بودن چون همیشه آخر جلسه بازخورد میگیرم و دوستدارم کسانی که پیشم میان احساس خوبی داشته باشن و به آرامش برسن،همه ما انسانها در هر حرفه و از هر دانشگاه نقاط ضعفی داریم که قابل کتمان نیست،از نظر من باید ویزیت روانشناس تحت پوشش بیمه باشه تا همه بتونن از خدمات روانشناسی بهره ببرن و مسلما وجود یکعده افراد مادیگرا و واجد حس همدلی ضعیف دید انسانها رو نسبت باین حرفه تخریب میکنه ولی همیشه داشتن مشاور خوب میتونه تسهیلگر لحظات سخت زندگی باشه و بر انتخاب‌های ما تاثیر مثبت بگذاره ،با امید آرامش ،شادی و موفقیت برای همه دوستان .

  26. اگه هزینه مشاوره کم بود، تعداد افراد بیشتری مراجعه میکردند و سلامت روانی جامعه بهتر میشد، ولی حتی ما هم که جزو قشر متوسط هستیم برای پرداخت هزینه مشاوره مشکل داریم

  27. مشاور ها از نظر من دیگه شورشو دراوردن . منو به همراه یه دختر در زمان آشنایی پدرش وقت مشاوره گرفت و پول مشاوره رو هم خود پدر دختر داد . بعدش که وارد جلسه شدیم دیدیم بله آقای مشاور گیر داده به من پسر و از من در مورد داراییم و حساب بانکی و سرمایم و کلی سوال نامربوط دیگه اونم پیش دختره می پرسه . بعدا متوجه شدم ای دل غافل طرف پول گرفته که اطلاعات بگیره و استنطاقت کنه .

  28. کارتون درست است ،مشاوره با شما واقعا کار ساز است

  29. من نیاز به مشاوره رواندرمانی شدیدی دارم تماس گرفتم و گفتن ساعتی 250 تومن.بیمه هم متقبل نمیشه افرادی مثل من که توانایی پرداخت ندارن باید چیکار کنن؟دانشجو هستم و درامدم کمتر از 1500 است ایا توان پرداحت برای قشر تحصیل کرده جامعه از قبیل من هست ؟قطعا خیر

  30. ۹۰ درصد مشاورها توی ایران یا سواد ندارن یا بی طرف حرف نمیزنن ۱۰ درصد واقعا در کارشون حرفه ای هستن که با این مبالغ سنگین کسی توان فتن نداره چون طولانی هست

  31. با سلام و احترام
    من حدود سه ساله که زیر نظر روانکاو هستم و خیلی از مشکلاتم ریشه ای حل شده و عالی بوده .
    البته قبل از ایشون با چند نفر دیگه هم مشاوره داشتم که بعضی خوب و بعضی بسیار بد بودند و بالاخره با پرس و جو و مشورت از روانپزشکم و افراد باسواد و اینترنت و … یک روانکاو درجه یک پیدا کردم.
    خوب و بد همه جا وجود داره و مقصر ما هم هستیم که بدون مشورت با روانپزشک و افراد با تجربه و متخصص ، مشاور یا روانکاو انتخاب می کنیم و دودش هم تو چشممون میره و بعد بر می گردیم و بد و بیراه میگیم .
    روانشناسی و مراجعه به روانشناس بسیار عالی هست و جلو خیلی از ضررهای هنگفت مالی و جانی و آبرویی و … رو میگیره و این عالیه .
    هرکسی نظری داد اما نظر من اینه که یک روانشناس درجه یم می تونه زندگی شما رو متحول کنه البته با کمک خودتون.
    پس هیچ وقت تاثیر یک روانشناس خوب رو دست کم نگیرید .

    در مورد پول گفتید و باید بدونید که روانشناسان هم آدم هستن و برای امرار معاش و زندگی نیاز به پول دارن و این عادیه که وقتی یه پیتزا ۲۰۰ تومنه ، هزینه ۴۵ دقیقه روانشناسی هم زیاد باشه و در کل باید ایراد به اقتصاد و تورم کشورمان بگیریم نه روانشناس و همه چی گرون هست و سر به فلک کشیده !
    در آخر بازم میگم زندگی بسیار با ارزش هست و در کنار راهنمایی ها و گره گشایی های یک روانشناس خوب ، بسیار زیباتر و پر معنا تر هم میشه .

  32. سلام و وقت بخیر
    من تا حالا به روانشناس مراجعه نکردم. کتاب خیلی خوندم و دوره هم چندتایی رفتم. راستش با این هزینه ها و عدم اطمینان ریسک نکردم

    ولی اینا به کنار درصد افزایش بین سی تا پنجاه درصد بوده نه بیست. دیگه اینا ریاضیات ساده اس

  33. برای کسانی که میگن هزینه ویزیت بالاس باید بگم اون روانشناس 45 دقیقه وقت میذاره براتون و داره انقدر میگیره شما هر دکتر دیگه ای برید نهایتن 5 دقیقه وقت میذاره جداقل 200 تومن هم میگیره .رواشناسا نهایتن با توجه به وقتی که برای بیمار میدارن به شرط شلوغ بودن مطب نهایت بتونن 6/7 تا مریض در روز ویزیت کنن ولی یک متحصص معمولی روزی بالای 40 نفر و ویزیت میکنه . پس پولی که یک روانشناس در ازای خدماتش میگیره در مقابل دکتر های دیگه چیزی نیست . کسی که 10 سال تحصیلات دانشگاهی کرده . ناحقی نکنید جاهای دیگه دنیا خیلی بالاتر از این حرفاس

  34. دوستان عزیز بعنوان کسی که سالها پیش روانشناس و روانپزشک رفته و نتیجه مثبت هم گرفته ، نظر خودم رو خدمتتون عرض میکنم. شکی نیست که همون‌طور که وقتی قلب انسان نیاز به جراحی داره، جز جراح و جراحی راهی برای درمان وجود نداره، وقتی روح و روان هم نیاز به درمان داره ، راهی جز مراجعه به روانشناس و روانپزشک حاذق نیست.
    اما!!!!
    یه امای خیلی بزرگ اینجا هست!
    متاسفانه تو ایران به هر بیسوادی مدرک روانشناسی میدن و شاید تو کل ایران یک یا دو روانشناس واقعی وجود داشته باشه. بقیه یه مشت بیسوادن که به توهم خود روانشناس بینی دچارن و با توصیه های نابجا گند میزنن تو زندگی مردم!

    • سلام دوست عزیز
      بسیار اتفاق خوشایندیه در مراجعه به روانشناس و روانپزشک نتیجه مثبت گرفتین. اما چطوری میتونید قضاوت کل ایران و با وجود اینهمه شهرستان و استان در کشورمون بگید فقط یک الا دو تا روانشناس واقعی هست؟! این آمار برداری تون بیش از حد غیر منطقی نیست؟ نظر بنده اینه شما تفکرتون باید درمورد جراح خوب یا مثلا پزشک متخصص بیهوشی خوب بازم در کل کشور در حد انگشت شمار باشه چرا چون همه بیمارانشون نتیجه مثبت از عمل نگرفتند یا حتی بعضی هاشون حین جراحی فوت کردند!خب شما با این تصورتون همه فوت شدگان در بیمارستان (چه حین جراحی, چه بستری شدگان) رو باید کار دکتر ها بدونید تا ازرائیل.. کمی تفکر کنیم قبل از قضاوت کردن.
      و شاید پذیرش روانشناس مسئولیت پذیری که برای سلامت روحی و آرامش جامعه در تلاشه برای همه قابل درک نباشه بهتون حق میدم.

  35. اگه نیاز به دارو هم باشه روانشناس، مراجع رو به یه روانپزشک متخصص ارجاع میده و خودش به هیچ عنوان دارو تجویز نمیکنه یا حتی توصیه دارویی نداره اما متاسفانه تفکر غلط و منفی راجع به مشاوره و روان درمانگری در جامعه و ناآگاهی و عدم شناخت صحیح باعث بی اعتمادی و سوء تعبیرها شده ولی به راحتی در هر کلینیکهای زیبایی بدون مهارت اصولی و استاندارد و نداشتن مجوز و بدون نظارت یه پزشک و بدون داشتن تعرفه مشخص، هزینه های گزافی بابت جراحیهای سرپایی و … پرداخت میشه

  36. من روانشناس زیاد رفتم میتونم راهنماییتون کنم چه طوری یه روانشناس خوب پیدا کنید .
    حتما دکتری تخصصی داشته باشه
    حداقل ۲۰ سال تجربه داشته باشه
    الان روانشناس خوب ساعتی ۲ میلیون ۴۰۰ میگیره ولی این توانایی رو داره با صحبت کردن مغز مراجعش رو دستکاری کنه مثل دارو.
    و روانشناس خوب مشق شب نمیده به کسی و راه حل نمیده به کسی
    روانشناس خوب جوری مغز مراجعش رو دستکاری میکنه که خود مراجع راه حل رو پیدا کنه

    امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم حداقل ۱۲ تا روانشناس تو تهران رفتم تا تفاوتها برام نمایان شد

  37. روانشناس خوب روانشناسیه که اگر هزینه ویزیتش رو ساعتی ۱۰۰ میلیون هم بزاره بازم مراجعینش حاضرن اون پول رو بهش بدن به خاطر اینکه تاثیر صحبت با اون روانشناس رو تو زندگیشون دیدن . ترساشون کم شده وابستگیهاشون از بین رفته . احساساتشونو میشناسن و تحت کنترل خودشون قرار میدن و در نهایت روانشناس خوب مراجعینش رو آگاه و تبدیل به درمانگر میکنه

پاسخ دادن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *